$left
$middle

Börja på Kulturskolan!

Vill ditt barn lära sig spela och skapa musik, dansa, göra animerad film eller fotografera! På Kulturskolan finns ett massor av kurser att välja på, och det går att anmäla sig redan i dag!

Trumpet eller dans, animerad film eller kanske en DJ-kurs. På Malmö Kulturskola finns något för alla. Prata ihop er och välj det som verkar mest spännande. Våra fantastiska pedagoger kommer att väcka barnens intresse vilken kurs det än handlar om. Och skulle det vara så att ni känner att ni valt fel så går det bra att byta, även om det kan ta lite tid.

Spela tillsammans!

Vill ni komma igång så fort så möjligt är det de klassiska orkesterinstrumenten som har kortast kötid, inte minst valthorn, fagott och oboe. Bland dessa instrument finns också möjligheter för barnet att hitta nya kompisar i kulturskolans orkestrar. För om det är någonting som är roligare än att spela ett instrument, så är det att spela instrument tillsammans med andra i en orkester!

Att börja på Malmö Kulturskola kostar 300 kronor per termin, och instrument går att hyra för 200 kronor per termin. Alla barn som är mellan 7 och 19 år gamla är välkomna att söka. Notera att vissa av kurserna har en högre åldersgräns. De flesta av våra kurser hålls i mindre grupper på kulturhuset Mazetti som ligger på Friisgatan på Möllan. Just nu är dock all undervisning digital på grund av pandemin. Men fortfarande i direkt kontakt med eleverna via videolänk.

Om du undrar något så tveka inte att höra av dig!

sv
sv