$left
$middle

Limhamns mötesplats flyttar

Just nu är Limhamns mötesplats stängd för att minska smittspridningen av coronaviruset. När mötesplatserna kan öppna igen kommer mötesplatsen i Limhamn att flytta till Mathildenborg.

På Mathildenborg i Limhamn öppnar vi en ny mötesplats. Den nya mötesplatsen Mathildenborg kommer att arrangera många olika aktiviteter och möjligheter för att umgås i trevlig miljö. Det finns också möjlighet att äta lunch eller fika i Mathildenborgs restaurang.

Mötesplats Mathildenborg ligger på Rudbecksgatan 1, knappt en kilometers promenad bort från Limhamn mötesplats. Buss 4 stannar precis utanför Mathildenborg och ytterligare två busslinjer stannar mellan 250 meter och 850 meter promenad bort. Det finns också goda parkeringsmöjligheter om du kommer med bil.

Information om när nya mötesplats Mathildenborg öppnar kommer när smittspridningen har gått ner i samhället och Folkhälsomyndigheten kommer med nya rekommendationer. Mötesplatsen kommer också att genomgå viss renovering och ombyggnation. Flytten till Mathildenborg innebär samordningsvinster för hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen i och med att mötesplatsen delar lokaler med befintliga verksamheter på Mathildenborg så som restaurang Mathildenborg, växelvård, hemsjukvård, rehab och korttid.

Har du frågor hör av dig till Jolanda van Vliet, enhetschef för mötesplatserna på telefon 0728-86 72 89 eller Elisabeth Benediktson, sektionschef på 0733-93 87 02.

sv
sv