$left
$middle

Nallen Pettersson njuter av vårsolen i slottsparken.

Möt nallen Pettersson som varit på hotellnatt

Gosedjuret Pettersson har varit på sin första slottsövernattning, då hotell Fluff & Puff öppnade i Torups slott den 31 mars. Allra bäst tyckte han om att gå på skattjakt i källaren och han funderar på att komma tillbaka nästa gång hotellet öppnar.

– Jag brukar inte sova borta, så jag var allt lite nervös. Dessutom är jag ju en smula mörkrädd, erkänner Pettersson.

Det var natten mellan den 31 mars och den 1 april som han checkade in på hotell Fluff & Puff som öppnade i Torups slott. Hotellet öppnar en natt igen den 17 april för nya gosedjursgäster.

I hotellreceptionen togs han emot av hotellcheferna Amalia och Agatha som lovade Petterssons bästa kompis Signe att han skulle tas väl omhand. Signe kunde lämna hotell Fluff & Puff med garantier om att hennes gosedjur skulle få ett härligt dygn med bland annat disko, fika och spa.

– Allra roligast var att gå på skattjakt i källaren tillsammans med de andra gästerna, tycker Pettersson. Och att få vara på slottet, såklart. Det är spännande med all historia här finns!

Men hur roligt dygnet på slottet än var, var det ändå härligt att få träffa Signe igen då det var dags att checka ut.

– Även om jag fick nya vänner här på hotellet, som Leopardis och Nalle, så var det ändå underbart när hon kom och hämtade mig. Jag och Signe är ju allra allra bästa vänner, och det kan mina nya bekanta inte ändra på!

sv
sv