$left
$middle

Två gosedjur på Torups slott.

Nallenatt på Torups slott

Den 17 april 2021 är det dags igen för Nallenatt på Torups slott! De prilliga hotellcheferna Amalia och Agatha ser till att gosedjuren får en underbar minisemester på slottet.

En natt på slottet

För de gosedjur som ska skämmas bort med en hotellvistelse på slottet väntar ett härligt och spännande dygn. På schemat står bland annat afternoon tea och disko. Du, och alla som vill, kan följa gosedjurens upptåg via projekt_nallenatt på instagram. Där får du se vad hotellgästerna får vara med om, från det att de kommer till frukost dagen efter. Det är gratis att checka in sitt gosedjur, men anmälan krävs och det är begränsat antal hotellplatser, så "först till kvarn" gäller.

Incheckning

Gosedjuren checkas in lördag 17 april klockan 10-11.15. I samband med att ditt gosedjur fått bekräftelse på att han eller hon fått en av platserna på "hotellet" får du också en mer precis tid för incheckning, för att vi ska kunna hålla bra avstånd till varandra i dessa tider (så att inte alla vårdnadshavare till gosedjuren kommer samtidigt).

Utcheckning

Gästerna checkar ut från hotellet den 18 april klockan 13-14.15. Precis som vid incheckningen kommer ditt gosedjur att få en "egen tid" för utcheckning, så att hans/hennes sällskap kan hålla avstånd till andra i samband med hämtningen.

Anmäl ditt gosedjur

Det är begränsat antal platser, så "först till kvarn" gäller. Du anmäler ditt gosedjur genom att skicka e-post till nallenatt@in-sight.se, senast den 15 april 2021. Glöm inte ange hotellgästens (gosedjurets) namn och kontaktuppgifter till dig själv. Om ditt gosedjur blir ett av dem som får plats kommer du att bli ombedd att fylla i ett formulär om ditt gosedjur som du lämnar till hotellcheferna Agatha och Amalia i samband med incheckningen. De vill bland annat veta vad ditt gosedjur tycker om att göra, eventuella allergier och så vidare.

Amalia och Agatha med några gäster.

Amalia och Agatha med några gäster.

sv
sv