Biljetter till Sommarscen – så funkar det!

En av de största förändringarna för Sommarscen pandemiåret 2021 är att an behöver boka biljett till många av våra föreställningar.

Detta beror helt på de rådande restriktionerna kopplat till pandemin och för att vi ska kunna genomföra trygga och smittsäkra arrangemang.

Biljettsläpp två dagar innan

Biljetterna är helt kostnadsfria och kommer att släppas klockan 12:00 två dagar innan respektive programpunkt. Mer information om vad som gäller kring biljetterna kommer ni också kunna hitta på hemsidan från och med fredag 11 juni. Närmare bestämt på vår FAQ-sida.

Så här går det till

  1. Länk till biljetterna kommer ni bland annat hitta på sidan för respektive programpunkt på sommarscen.se, efter det att vi har släppt programmet.
  2. Efter att du har klickat på boka biljett kommer du hamna på Tickster sida. Därifrån är det bara att följa instruktionerna.
  3. Biljetterna kan sedan laddas ner till datorn eller telefonen och skickas också via mail. Om du vill kan du skriva ut biljetten. Men det går också bra att visa upp den nedladdade biljetten från din telefon.

Om du saknar dator eller smarttelefon kan man också boka och få sin biljett utskriven genom att gå till stadshuset i Malmö. I receptionen kan de hjälpa dig med att boka en biljett.

Sprid gärna informationen!

Det är viktigt att den här informationen sprids så hjälp oss gärna att genom att berätta för bästisar, farmödrar, nästkusiner, jobbkompisar och grannar. Vi ses i parkerna och på Borggården!