$left
$middle

Välkommen att upptäcka något nytt i bokskogen

Vill du upptäcka något nytt ? Under sommaren och hösten i år arrangerar Torups friluftsgård en mängd olika aktiviteter i bokskogen i Torup, för såväl stora som små.

Du kommer bland annat att kunna följa med på en spännande guidad fladdermusvandring i skymningen, eller ta del av ett meditativt skogsbad där du varvar ner och fokuserar på dina sinnen och din upplevelse av naturen. Varje tisdag hela sommaren håller vi dessutom ett stavgångspass längs en av våra motionsslingor.

I slutet av augusti bjuder vi in våra äventyrliga bokskogs-besökare till att följa med på en helkväll med grill och övernattning i hängmatta under bar himmel. Här får du uppleva hur skogen låter helt annorlunda på natten jämfört med på dagen, och tillsammans med naturpedagog Birger Emanuelsson kommer vi att upptäcka mycket spännande att upptäcka om djuren och naturen på natten.

Alla aktiviteter är kostnadsfria, och öppna för alla. Tänk på att varje aktivitet har ett begränsat antal platser, och att de flesta kräver föranmälan. Du kan redan nu säkra din plats genom att boka på hemsidan!

sv
sv