$left
$middle

Ett spöke i ett träd i Folkets park Foto: Pierre Ekman

Skräckveckan i Folkets park blir kusligt kul!

Skräckveckan i Folkets park är tillbaka. Mellan 31 oktober och 5 november byter Folkets park skepnad till en mystisk plats fylld med aktiviteter och upplevelser för alla lovlediga barn. Men den kusliga dekoren är redan på plats för den som vill smygstarta!

Nytt för i år är den mystiska Skräckskogen. Folkets parks gamla veteranbilsområde blir en samlingspunkt för vandrade vålnader, svärdslukare och zombies under Skräckveckans sista dagar. Här kan besökare få en glimt av parkens mystiska figurer när de äter middag vid det läskiga långbordet. När skymningen faller välkomnas besökare att gå spökpromenad tillsammans med en spöklik guide. Vem vet vad man kan stöta på då?

Allsång, eldshow och stämningsfulla konserter

Under Skräckveckan kommer det finns något för de allra flesta smaker, och även aktiviteter som inte bara är läskiga utan kul och lekfulla. På programmet finns det bland annat prova på-cirkus med Pangea scenkonst, ruskig allsång med Malmö Opera, dansworkshop med mexikanska kulturföreningen Xochipilli. Besökare kommer också kunna uppleva både dans- och eldshower.

Dessutom kommer BUFF – Malmö Filmfestival visa lagom läskiga filmer för stora och små barn, det blir dockteater-workshops med Barnens scen och Biblioteken i Malmö håller i spännande sagoläsning. På scenen vid långa dammen kommer Christine Owman, AGUSA och Imad Al Tamimi bjuda på stämningsfulla konserter under arrangemangets tre sista dagar. Veckan avslutas med ett rysligt skräckdisco i Brändan för de yngsta och deras föräldrar.

Program och mer information

Skräckveckan har fri entré och Folkets park är alltid öppet. All information om programtider och platser för de olika aktiviteterna finns på Folkets parks hemsida. Följ länken nedan.

Välkommen till ett kusligt kul höstlov!

sv
sv