$left
$middle

Malmö in the making bjuder in till lansering av Open Call

Den 21 mars bjuder Malmö in the making in till lanseringen av ett Open Call för innehåll till ett publikt program som går av stapeln i september. Under kvällen bjuds det på mingel, information, samtal med beslutsfattare och en guidad tur i Gjuteriet i Varvsstaden.

Under 2023 är Malmö stad officiell samarbetspartner till Köpenhamn när de firar UNESCO-titeln World Capital of Architecture. Malmö in the making är en del av Köpenhamns program och Malmös satsning under året för att utforska vad stadens rum, arkitektur och kultur betyder för Malmöborna och hur vi tillsammans kan forma stadens utveckling.

Den 21 mars bjuder Malmö in the making in till Gjuteriet i Varvsstaden för lanseringen ett Open Call för innehåll till det publika programmet. Under kvällen ges mer information om Open Call och det publika programmet, samt en översikt över allt som kommer att hända inom Malmö in the making under året. Det blir även aktuella uppdateringar från utlysningen Power of Places, samtal med beslutsfattare, en guidad tur i Gjuteriet samt chansen att träffas och mingla. Det kostar ingenting att delta och alla är välkomna men antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller.

Plats: Gjuteriet, Varvsstaden
Adress: Ångfärjekajen 8
Datum: 21 mars 2023
Tid: kl. 17.0019.00
Anmälan: Senast 14 mars

sv
sv