$left
$middle

Malmö välkomnar Sommarlov

Den 19 juni är det äntligen dag för årets Sommarlov i Beijers park. Alla barn, stora och små, är välkomna att var med under SVT:s inspelningar varje morgon 9.00 måndag till fredag fram till den 15 augusti.

Temat för i år är en historisk tidsresa. Programledarna Malin Olsson, Alex Hermansson, Ida On, Angelika Prick och Adrian Alebo kommer tillsammans med publiken vara med om historiska äventyr som utspelar sig under tre tidpunkter: medeltiden, upplysningstiden och 1980-talet.

Tänk på att vara på plats i god tid för evenemanget drar mycket folk. Om du vill veta vad mer som är på gång i och runt parken, kan du fråga någon av värdarna med röda västar som det står Malmö på. I parken finns också en informationspelare med QR-kod till fler barnaktiviteter samt en papperskarta över Malmö. I närheten av inspelningsplatsen ligger en av Malmös temalekplatser.

Det finns ett café bredvid inspelningsplatsen, men det går också bra att ta med egen fika.

Paraplyer, parasoll och stolar är inte tillåtna på inspelningsplatsen. Men ta gärna med solhatt/keps då det kan bli väldigt varmt och sitt gärna på filt eller sittunderlag.

Varmt välkommen till Beijers park!

www.malmo.se/sommarlov

sv
sv