$left
$middle

Vill du börja fågelskåda? På söndag finns vår fågelguide Erik Hirschfeld utanför naturum Öresund beredd att hjälpa dig. Foto: Erik Hirschfeld

Följ med på guidad tur med Vilda Malmö

Du behöver inte ta dig utanför Malmö för att kunna uppleva eller lära dig mer om naturen. Vilda Malmö har guidningar även nu under hösten och i vinter.

Oftast behöver du anmäla dig, så gruppen inte blir för stor, men ibland är det drop-in. Det är det redan nu på söndag, den 1 oktober mellan klockan 7.00-10.00. Då kan du titta på fåglar tillsammans med vår fågelguide, Erik Hirschfeld. Då står han beredd med tubkikare vid naturum Öresund. Har du inte skådat fåglar innan så är detta ett bra tillfälle att börja och få hjälp av en erfaren fågelskådare.

Fler guidade turer

Hur är det att gå i naturen i mörker? Anmäl hela familjen till en Mörkervandring i Hammarspark den 1 november. Vill du veta mer om stadens träd så kan du följa med på trädguidning i stadens parker.

Det finns också guidningar i Limhamns kalkbrott, vandring eller med buss. Och speciella turer för barn där de också får leta fossil.

Efterhand som nya turer finns tillgängliga så hittar du dem på vår hemsida.

sv
sv