$left
$middle

Energi- och klimatrådgivningen i Malmö

Rådgivningen är en kommunal tjänst som är kostnadsfri, objektiv och oberoende. Tjänsten finansieras av Energimyndigheten och vänder sig till privatpersoner, föreningar och företag.

Energikartan

Har du koll på om huset du bor i är energismart? Energikartan är en karta över Malmö som visar alla flerfamiljshus och vilken energiklass de har. Genom att klicka på ett hus på kartan kan du också få information om vilken klass det skulle kunna hamna i med hjälp av rätt åtgärder.

Kostnadsfri energi- och klimatrådgivning för företag

Små åtgärder kan ha stor påverkan på förbrukningen i ett företag. Energi- och klimatrådgivningen besöker små och medelstora företag i Malmö. Kontakta oss för att boka in ett platsbesök.

Energi- och klimatrådgivningen besöker din bostadsrättsförening

Spara energi i er bostadsrättsförening samtidigt som ni gör en insats för miljön. Låt en energi- och klimatrådgivare besöka er för kostnadsfri och opartisk rådgivning om bland annat energieffektivisering, solceller och laddstolpar.

Ta tillvara på solens strålar

Att installera solceller kan minska energiförbrukningen drastiskt. Installationen kräver både tid och pengar, men när de väl är på plats kan du på ett effektivt sätt ta tillvara på den skånska solen. I solguiden kan du klicka på din byggnad för att se hur mycket energi just du kan producera.

Energispartips

Genom att använda mindre energi kan du både spara pengar och göra en insats för klimatet. Här får du tips på hur du kan sänka din energiförbrukning i hemmet eller på ditt företag.

Fördjupa dig i Energi- och klimatrådgivarna i Skånes material

Malmös energi- och klimatrådgivning är ansluten till nätverket Energi- och klimatrådgivarna i Skåne. På nätverkets hemsida finns djupgående material som alla Skånes kommunala energi- och klimatrådgivare har tagit fram tillsammans. Materialet är kostnadsfritt, oberoende och teknikneutralt samt finansieras av Energimyndigheten sedan år 1998.

Kontakta energi- och klimatrådgivningen

Ring eller mejla om du vill komma i kontakt med energi- och klimatrådgivningen i Malmö stad. Rådgivningen är kostnadsfri och riktar sig till privatpersoner, föreningar och företag.

Telefon: 040-34 34 50

Telefontider: Vardagar klockan 09.00-15.-00

E-post: energi@malmo.se

Kontaktinformation

Energirådgivning

sv