$left
$middle

Eurovision Song Contest 2024 i Malmö

Eurovision Song Contest 2024 i Malmö ska bli en riktig folkfest! Malmöbor och besökare ska få uppleva samma fantastiska känsla som senast Eurovision hölls i Malmö, fast på helt nytt sätt den 4-11 maj 2024.

Eurovisionveckan i Malmö

Välkommen till Eurovisionveckan i Malmö – en pulserande fest med kultur, musik och glädje! Ta del av en vecka fylld av mångfald, underhållning och upplevelser som skapar minnen för livet.

Ljusstavar i olika färger hänger i ett träd

Om Eurovision i Malmö 2024

Ett stort antal aktörer och många Malmöbor kommer att engageras för att skapa en oförglömlig upplevelse under fem hela dagar. Eurovision Village och Eurovision Street blir folkfestens kärnor med musik och kultur på scener, klubbar, och fester. Själva tävlingen hålls på Malmö Arena och även Malmö Live kommer att pulsera i Eurovision-takt.

Biljetter

Biljetterna till tävlingarna på Malmö Arena och till Grand Final Party säljs via Ticketmaster. För att undvika bedrägerier, rekommenderar Ticketmaster sina kunder att endast köpa andrahandsbiljetter via Ticketmaster Resale.

Biljetter till Grand Final Party på Malmö Live kommer att släppas den 15 mars.

Aktuellt och nyheter

Eurovision Village gästas av årets tävlande artister

Nu kan vi äntligen berätta att flera av de tävlande artisterna i Eurovision gästar Euphoria stage i Eurovision Village under veckan. I flera fall framför de sina bidrag i parken innan de går upp på scen på Malmö Arena. Publiken kan också räkna med några överraskningshits.

Trygghet under Eurovision

Eurovision Song Contest 2024 i Malmö planeras för att bli ett öppet och inkluderande evenemang som kommer att märkas i stora delar av staden. Målet är att alla ska känna sig välkomna och trygga – både besökare, Malmöbor och medverkande artister.

Platserna för folkfesten

Eurovision Village och Eurovision Street blir folkfestens kärnor med musik och kultur på scener, klubbar, och fester. Själva tävlingen hålls på Malmö Arena och även Malmö Live kommer att pulsera i Eurovision-takt.

Volontärer

Volontärerna bidrar med sin tid och engagemang för att vara Malmös ansikte utåt och ge besökarna möjlighet att upptäcka stadens kreativa och mångkulturella sidor under Eurovision. Tack vare våra volontärer kommer det finnas en stämning både under och efter evenemanget som ger Malmö en stjärnglans att vara stolt över under en lång tid framöver.

Datum: 4-11 maj 2024.

Platser: Malmö Arena, Malmömässan, Malmö Live (fler tillkommer).

Delegationer: Delegationer från cirka 40 länder förväntas besöka Malmö.

Journalister: 1 100 ackrediterade journalister förväntas bevaka arrangemanget.

Tv-publik: Hundratals miljoner tv-tittare kommer att följa sändningarna från Malmö.

Kontaktinformation och länkar

sv