$left
$middle

VVS och fastighet

Våra utbildningar inom VVS och fastighet passar dig som är händig och önskar ett självständigt och omväxlande jobb.

Som VVS-montör och fastighetstekniker arbetar du inom bostads-, kontors- och industrifastigheter med att skapa bra inomhusmiljö och lösa fastighetstekniska problem.

Utbildning inom VVS och fastighet

Fastighetsreparatör / fastighetsskötare

Som fastighetsreparatör/fastighetsskötare ansvarar du för underhåll och skötsel av bostadshus, kontorsbyggnader eller industriella anläggningar. Det är ett mångsidigt yrke med varierande arbetsuppgifter. Yrket passar dig som har god social kompetens och är en bra problemlösare. Möjligheterna till arbete efter utbildningen är mycket goda. Efter utbildningen kan du arbeta på fastighets- eller bostadsbolag.

VVS-montör

Som VVS-montör jobbar du med att montera rörledningar och annan utrustning vid ny- och ombyggnation av fastigheter. Det är ett kreativt och självständigt yrke som passar dig som har god problemlösningsförmåga. Möjligheterna att får jobb efter utbildningen är mycket stora. Som VVS-montör kan du driva eget företag eller vara anställd av installationsföretag som arbetar på uppdrag av privatpersoner, byggföretag och fastighetsbolag.

Kontaktinformation och länkar

sv