$left
$middle

Fritidsgården stängd!

Sorgenfri fritidsgård har tillfälligt stängt. Du är välkommen att besöka någon av våra andra fritidsgårdar. Rörsjö fritidsgård, Sofielund fritidsgård eller Rosengård fritidsgård Tegelhuest är de gårdar som ligger närmast Sorgenfri.

Sorgenfri fritidsgård

Välkommen till Sorgenfri fritidsgård! Här har du nu möjlighet att vara med och påverka hur fritidsgården ska vara framöver! Har du och dina vänner en idé om vad ni vill göra på fritidsgården? Är du en förening som vill ha aktiviteter på fritidsgården? Var med och skapa fritidsgården med oss!

Sorgenfri fritidsgård är en av de mindre fritidsgårdarna till ytan. Tillsammans med ungdomar som besöker gården vill vi skapa en känsla av meningsfull fritid.

Här kan vi spela bordtennis, biljard, Playstation, alla typer av familjespel från Monopol till Schack. Vi har också flera utrymmen för att bara sitta och prata och umgås. Men det slutar inte där, vi älskar när ni kan komma med era idéer så vi tillsammans kan skapa nya möjligheter på fritidsgården.

Vi som jobbar här är utbildade fritidsledare och finns här för er.

Tillgänglighet

Alla ska känna sig välkomna och bekväma med att besöka fritidsgården. Lokalen är utrustad med toalett och entré för rullstolsburna.

Öppettider

Sorgenfri fritidsgård har tillfälligt stängt. Håll dig uppdaterad via vår Instagram!

Kontakta oss

Sektionschef: Reabaz Asaad, 0709-463533, reabaz.asaad@malmo.se
Telefontid måndag-fredag (helgfria dagar) 08.00-16.30

Adress

Sorgenfri fritidsgård

Besöksadress:
Östra Farmvägen 30
sv