$left
$middle

Malmö Garden Show 24-26 maj 2024

Ledorden för Malmö Garden Show 2024 är ”jorden vi ärvde, bevarande och överlevnad, framtidsdrömmar och ursprung”. Vi vill lyfta vikten av att ta till vara på gamla och moderna kunskaper inom odling, förädling och hantverk för att inspirera besökaren till en hållbar framtid.

Innehåll

Malmö Garden Show är tillbaka 24-26 maj 2024

Vi arbetar efter de globala målen och har fokus på hållbara städer, ökad biologisk mångfald och bevarande av ekosystem, social och ekonomisk hållbarhet.

På årets Malmö Garden Show kan du ta del av en mängd intressanta föredrag och lära nytt genom att delta i olika work shops, gå på inspirerande guidningar i Slottsträdgården och medverka i odlingsaktiviteter.

Få tips på vad du själv kan göra för att förbättra och skapa bättre förutsättningar för klimatet genom minskad miljöpåverkan i trädgården.

Lära dig mer om fjärilar och vilda bin och om hur vi i staden arbetar efter Naturvårdsplanen och tar hand om regnvatten.

Få inspiration och kunskap om hur vi tillsammans kan skapa en hållbar konsumtion genom återbruk, eget odlande och hur man kan ta till vara på fröer.

Så dröm dig bort och ta del av det stora utbudet av kunskap och allt det vackra!

Malmö Garden Show

Malmö Garden Show är en storslagen trädgårdsfest med utställningsträdgårdar, inspirationsbalkonger, trädgårdsmarknad, Food Court och barnaktiviteter i den lummiga Slottsträdgården och Mölleplatsen. Fri entré. Hundar är alltid välkomna!

Malmö Garden Show arrangeras av Malmö stads fastighets- och gatukontor. Första året var 2011.

Fri entré alla dagarna!

Öppettider: Fredag klockan 10-18, lördag klockan 10-18, söndag klockan 10-16

Välkommen till Malmö Garden Show 2024!

sv