Kirsebergs fritids- och kulturhus

I Kirsebergs fritids- och kulturhus finns olika verksamheter för alla åldrar samlade under ett tak. Här kan du bland annat låna böcker på biblioteket, delta i eller arrangera olika arrangemang samt hyra lokaler.

Aktuellt just nu:

Kvartersbion är igång igen!

Tillsammans med Panora och Folkets bio visar vi varje höst och vår en noga utvald blandning av, framförallt nya men också gamla, goa, kvalitetsfilmer inne på Kirsebergsteatern. För mer information och hela repertoaren, klicka här.

Föreläsningsserie med Kunskapsklubben: Psykisk och fysisk hälsa


I höst ges en serie föreläsningar i samarbete med Folkuniversitetets koncept ”Kunskapsklubben”,om hur du med enkla knep kan må bättre i vardagen. I Kunskapsklubben får du kvalitetssäkrad kunskap från våra universitet och högskolor. I en tid av falska nyheter och informationsbubblor bjuder vi in våra vardagshjältar forskarna, som tar reda på hur det egentligen ligger till.

Tid: 18.00-19.30
Plats: Kirsebergsteatern, Kronetorpsgatan 1
Pris: 145:- (Gratis föreläsning 9/10 pga Skåneveckan för psykisk hälsa)

För mer information, samt anmälan till föreläsningar, klicka här eller på respektive föreläsning.

Fotokurs med Mästerfoto

I höst arrangerar Mästerfoto utbildningsdagar hos oss. För mer information om respektive kurs, samt anmälan, klicka in dig på länkarna:

I Kirsebergs fritids- och kulturhus hittar du:

Ett bra samarbete med många föreningar gör att huset alltid är levande med aktiviteter och arrangemang. Nya föreningar som vill vara med och bidra till husets verksamhet välkomnas med öppen famn!

 

Besöksadress: Kronetorpsgatan 1
e-post: kirsebergskulturhus@malmo.se
Telefon: 0768-14 18 68 (tisdag, torsdag och fredag)

Senast ändrad: 2019-10-03 12:38