International Baccalaureate
– Business Administration in Hospitality Management

Är du nyfiken, utåtriktad och intresserad av service och besöksnäringen? Gillar du språk och vill du gå en utbildning på engelska? Vill du ha möjlighet att ha hela världen som arbetsplats?

Då är IB – Business Administration in Hospitality Management perfekt för dig.

Din utbildning

Programmet passar dig som vill jobba inom besöksnäringen och kanske också är sugen att jobba internationellt. Utbildningen som finns på Malmö Borgarskola är ett samarbete med världsberömda Hotel Institute Montreux (HIM) och Swiss Education Group (SEG).

Under utbildningen blandas teoretiska kurser från IB:s Diploma Programme med en praktisk del som är inriktad mot service- och hotellindustrin. Du får 15 veckors praktik bland annat utomlands.

Utbildningen möter dessutom kraven för det svenska försäljnings- och serviceprogrammet vilket innebär att du efter utbildningen kan söka till både svenska och utländska universitet.

Ditt första jobb

Hela världen kan bli din arbetsplats om du läser IB Business Administration in Hospitality Management. Du har också goda möjligheter till att läsa vidare, både i Sverige och utomlands om du skulle vilja det.

Med både djupa teoretiska såväl som praktiska kunskaper får du en bra grund att stå på med goda möjligheter till jobb och en karriär, exempelvis inom besöksnäringen.

Här kan du läsa programmet

Din framtid

Rese- och upplevelsebranschen utvecklas ständigt och är en av världens snabbast växande. Den starka tillväxten och utvecklingstakten innebär att det kommer att finnas många möjligheter för dig som vill ha ett utvecklande, varierande och spännande yrkesliv.

Rekryteringsbehovet är stort och det finns goda möjligheter till jobb både i Sverige och utomlands.

Andra yrkesprogram som kanske passar dig

Kontaktinformation och länkar

sv