$left
$middle

ICLEI- Local Governments for Sustainability bjuder tillsammans med Malmö stad in ledare för städer och regioner världen över till världskongressens digitala öppnande den 13–15 april.

Ta del av global hållbarhetskongress

13–15 april inleds den globala hållbarhetskongress Malmö är värdstad för, ICLEI World Congress 2021–2022 Malmö. Under ett år kommer internationella blickar att riktas mot stadens lokala klimat- och hållbarhetsarbete. Kongressens första del, Virtual Launch, arrangeras digitalt. Den är öppen för alla och avgiftsfri.

ICLEI– Local Governments for Sustainability och Malmö stad bjuder gemensamt in lokala och regionala ledare från hela världen att delta i ICLEI World Congress 2021–2022: Virtual Launch 13–15 april, som blir startskottet för kongressen. Programmet, som besår av sex olika timmeslånga sessioner under tre dagar, fokuserar på hur städer och regioner världen över kan fortsätta att driva utvecklingen mot en hållbar framtid tillsammans med ICLEI.

Programmet för 13–15 april är öppet för alla och avgiftsfritt. Läs mer och registrera dig till de sessioner du är intresserad av på kongressens officiella webbplats worldcongress.iclei.org.

Världskongress på plats i Malmö 2022

ICLEI Word Congress 2021–2022 arrangeras i flera delar under ett års tid och erbjuder därmed möjligheter för en bred målgrupp att mötas, dela kunskap och inspireras vid flera tillfällen. Världskongressens inledande Virtual Launch 13–15 april följs av webinarserien Road to Malmö under resten av 2021 för att sedan kulminera i kongressens toppmöte på plats i Malmö den 11–13 maj 2022.

Malmös lokala klimat- och hållbarhetsarbete i fokus

Som värdstad och medarrangör innebär kongressen en unik möjlighet för Malmö stad att tillsammans med samarbetsparter synliggöra vårt lokala klimat- och hållbarhetsarbete. För att inspirera andra städer till fortsatt utveckling och för att själva hämta hem och förädla nya idéer i arbetet med att bygga en hållbar stad för alla.

Läs mer om kongressen på malmo.se/icleiworldcongress


sv
sv