$left
$middle

Trafiken i Malmö påverkad även under torsdag 14 oktober

Polisens arbete med säkerheten kring Malmöforumet påverkar trafiken i och omkring Malmö. Framkomligheten för boende och besökare är periodvis kraftigt påverkad.

Under torsdagen den 14:e oktober kommer trafiken fortsatt att påverkas.
För mer information se polisens webbplats.

Enligt Skånetrafiken påverkas vissa stadsbussar och regionbussar under torsdagen med andra resvägar och längre restider.
För mer information se Skånetrafikens webbplats

Trafikstörningarna får i sin tur konsekvenser på stora delar av övriga staden med köer och begränsad tillgänglighet och framkomlighet för bilar, bussar och i vissa fall även cyklister. Andra resvägar än de vanliga kan komma att krävas. Planera din resa i god tid.
Följ även trafiksituationen via Radio Malmöhus trafikinformation.

Tips: åk tåg, använd tjänster som Google maps

Tågen går som vanligt, även Pågatågen inom Malmö.

Tjänster som Google maps uppdaterar trafiksituationen i stort sett i realtid och går att använda för att se om det är kö på olika vägar. Slå på lagret "trafik" i Google maps så ser du trafikläget.

Begränsad information försvårar

På grund av den höga säkerhetsnivån, då det är ett ovanligt stort antal personer med omfattande säkerhetsskydd som kommer hit samtidigt, så är informationen från polisen begränsad.

Ofta kommer den även sent och kan dessutom komma att förändras, beroende på hur läget ser ut och vilka personer som kommer. Detta gör det givetvis svårt för alla att både förutse konsekvenser och att planera för dem.

sv
sv