$left
$middle

Nya mötesformer för stadens näringsliv

Under våren 2022 dyker det upp nya tillfällen att nätverka och dela kunskap när Omvärld och näringsliv introducerar nya möteskoncept och kontaktytor för näringslivet i Malmö. Evenemangen kommer att ske återkommande under året i olika format, till en början erbjuds frukostmöten och after work.

— Att skapa goda förutsättningar för att Malmös näringsliv ska kunna träffas, kunskapsdela, nätverka och ta del av relevant input är en av våra viktigaste uppgifter på Omvärld & näringsliv. Därför vill vi tänka i nya banor i 2022, omarbeta vissa möteskoncept och introducera nya. Allt för att skapa mervärde för näringen och säkra att vi har bra plattformar för att föra samman alla kloka och innovativa krafter vi har i vår stad, säger Micael Nord, Näringslivsdirektör i Malmö stad.

Utöver de nya koncepten räknas även Malmö Näringslivsgala in som en ytterligare del i utbudet av mötesplatser för näringslivet. Galan firar 20-årsjubilieum i mars 2022 och kommer efter det att genomgå en viss konceptförändring för att matcha det övriga utbudet.

De nya mötesformerna:

Malmömorgon

Våra populära morgonmöten får en makeover och blir Malmömorgon. Starta dagen med färsk input och tankeväckande diskussioner i vårt konferensformat med Näringslivsdirektör Micael Nord som moderator. Varje möte kommer att fokusera på ett aktuellt tema för Malmös näringsliv. Vi ser fram emot att bjuda på en bred mix av spännande keynote speakers, framtidsspanare och panelgäster. Kom och börja dagen med oss på Slagthuset.

c/o Malmö

Det finns enormt mycket kraft i Malmös kreativa näringar och det vill vi vara med och boosta genom att föra samman människor från alla hörn och kanter av denna spännande och breda bransch. Under namnet c/o Malmö kommer vi bjuda in till AW i Välfärdens trevliga lokaler på MINC. Det kommer bli både mingel och panelsamtal med särskilt inbjudna gäster i avslappnad stämning. En riktigt fin chans att få inspiration och knyta nya kontakter.

Första evenemanget blir Malmömorgon den 2/3. Mer information kommer närmre aktuella datumet, håll utkik på Omvärld och näringslivs LinkedIn. Vi ser fram emot att träffas under 2022!

sv
sv