$left
$middle

En person står med en bukett blommor. Foto: Ellinor Hall

Slow Flower Grand Prix avgörs på Malmö Garden Show - anmäl dig till tävlingen

Under Malmö Garden Show kommer floristtävlingen Slow Flower Grand Prix att avgöras. Nu öppnar anmälningen till tävlingen där Sveriges bästa florister kommer göra upp om vem som kan skapa bäst blomstermagi under trädgårdsfestivalen.

Föreningen Snittblomsodlare i Sverige står som stolt arrangör tillsammans med Malmö Garden Show till en floristtävling helt med svenskodlade snittblommor.

Målsättningen med floristtävling är att koppla ihop odlarna med floristerna och skapa en självklar plattform där de kan mötas. Där hantverket ända från frö till arrangemang och bukett hyllas.

En tävling där de frilandsodlade blomstren får sätta tonen och där floristerna får skapa magi med hållbara tekniker. Slow Flowers står för närodlade snittblommor i vår säsong, blommor som med odlarens hand odlats med största hänsyn till djur och natur.

Malmö Garden Show har i år som tema hållbarhet och biologisk mångfald. Det är med stolthet vi får anordna en floristtävling helt med svenskodlade snittblommor och med inriktning på hållbara floristtekniker.

Anmäl dig till tävlingen

Till Slow Flower Grand Prix vill vi bjuda in florister som vill skapa magi med sitt hantverk och hylla de närodlade snittblommorna i sitt skapande.

sv
sv