$left
$middle

Vill du se mer av Malmös vackra rådhus?

Visste du att det går att besöka vårt fina rådhus? Söndagen den 8 maj kommer visningar av rådhuset hållas av kommunfullmäktiges presidium samt av guider från Malmö museer. Har du svårt att kunna besöka rådhuset fysiskt så finns det i stället möjlighet att ta del av en ny film om rådhuset.

I de fysiska visningarna av rådhuset kommer guider från Malmö Museer leda och presentera husets historia, salarna och dess inredning, de verksamheter som funnits där samt några av de människor som funnits där under århundradenas lopp och som påverkat Malmö till att vara den stad som det är idag. Kommunfullmäktiges presidium kommer visa och presentera kommunfullmäktiges sessionssal med en presentation av hur stadens högsta beslutande organ fungerar och arbetar idag.

Tid: Söndag 8 maj - 9 olika visningar á 1 timma med start 10:00, 10:15, 10:30, 10:45, 12:30, 12:45, 13:00, 13:15 och 13:30. 40 personer vid varje visningstillfälle.

Plats: Malmö rådhus, ingång från Stortorget.

Pris och biljetter: Biljetterna kostar 40 kr för vuxen och fri entré för personer upp till 19 år. Biljetterna köper du på Kulturcentralens hemsida.

Om du har svårt med att ta dig till rådhuset fysiskt så finns ändå möjligheten att uppleva rådhuset i en ny film om där kommunfullmäktiges ordförande Carina Nilsson guidar genom lokalerna. Filmen finns här.

sv
sv