$left
$middle

Jobba hos oss

Välkommen till Malmö Citadellsgymnasium, en nytänkande skola med stora visioner.

Hösten 2022 startades Malmö stads en ny kommunal gymnasieskola – Malmö Citadellsgymnasium. En skola som präglas av hållbarhet, gemenskap och mycket samarbete över programgränserna. Fina lokaler, utrustning och praktiska detaljer i all ära, men kärnan i skolan är såklart elever, medarbetare och utbildningsverksamheten.

Malmö Citadellsgymnasium är en kreativ hubb med en stark koppling till innovativt entreprenörskap där hållbarhet, ekonomi och teknisk utveckling står i centrum och länkar samman skolans utbildningar. En plats där både anställda och elever kommer att få möjlighet att tillsammans forma sin nya skola.

Som anställd på Malmö Citadellsgymnasium arbetar du i en spännande och innovativ miljö, i nära samarbete med näringslivet. Här förbereder vi framtida generationer för att upptäcka, utmana och ta sig fram i en föränderlig värld.

Vi värdesätter samarbete och arbetar för att skapa en unik lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal. Tillsammans formar vi skolans arbetssätt och kultur.

Jobba hos oss

Förhoppningsvis är du den som är rätt för uppdraget – välutbildad, kompetent och engagerad. Malmö stads skolor strävar efter att alla medarbetare utvecklas i sina yrkes­roller och har goda möjligheter till nya karriärvägar.

sv