$left
$middle

Rreth parashkollorit në shqip

Pyetje dhe përgjigje mbi parashkollorin

Ke pyetje të tjera rreth parashkollorit?

Vizito, telefono ose dërgoji e-mail qendrës së kontaktit të qytetit të Malmö-s (në suedisht ose anglisht)

Telefon: 040-34 10 00
Orari i telefonit: Të hënë - të premte 08.00–17.00
E-mail: malmostad@malmo.se

sq