$left
$middle

Kulturkopplingen

Genom Kulturkopplingen är det möjligt att boka pedagogisk kulturverksamhet inom bland annat teater, film och körsång till din förskola, skola och anpassad skola.

Detta är Kulturkopplingen

Kulturskolans verksamhet Kulturkopplingen tar konsten ut till staden. Vi besöker förskolor och skolor och är aktiva på kulturella arenor runtom i Malmö. Vårt arbete syftar till att väva in estetiska ämnen i undervisningen, så att barn och unga över hela Malmö får samma tillgång till kulturella aktiviteter.

Våra lärare är erfarna inom drama, teater, rytmik, film och körsång. Genom vår undervisning siktar vi på att främja jämställdhet och likvärdighet, så att alla elever får samma möjligheter oavsett bakgrund.

Så funkar det

Samarbete med Kulturkopplingen kan bokas via evenemangssystemet Kulturell allemansrätt för barn och unga i Malmö, tidigare Kulturkartan. Men det går också bra att ta direktkontakt med oss via mejl.

Både du som enskild lärare, pedagog eller chef kan boka vår verksamhet. Tänk på att du behöver ett konto för att kunna boka. Du kan läsa mer om hur du startar ett konto på länken nedan.

Vi tar kontakt

Efter genomförd bokning, kontaktades ni av ansvarig lärare från Kulturkopplingen för vidare planering av samarbetet.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor. Du hittar våra kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Kontaktuppgifter

Linda Persson - Drama -och filmlärare

linda.persson9@malmo.se

Anna Rasegård - Teaterlärare

anna.rasegard@malmo.se

Annika Josefsson - Musiklärare

annika.josefsson@malmo.se

Tobias Ohlsson - Filmlärare

tobias.ohlsson@malmo.se

sv