$left
$middle

Tvåornas Kör

Tvåornas Kör består av nästan alla skolklasser i årkurs två från hela Malmö. Mot slutet av terminen samlas de för gemensamma konserter i stora konsertsalen på Malmö Live.

Tvåornas kör

Vad är Tvåornas Kör?

Tvåornas Kör arrangeras av Malmö Kulturskola i samarbete med Malmös grundskolor och leds av Kulturskolans lärare Margareta Nilsson och Catrin Hansson-Flink.

Catrin och Margareta kommer själva ut till de medverkande klasserna och övar på både låtar och rörelser. Däremellan övar klasserna själva med hjälp av Tvåornas Körs Youtube-filmer.

Mot slutet av terminen är det dags för de gemensamma konserterna på Malmö Live. Vid varje konsert deltar runt 300 tvåor på Malmö Lives stora scen och skapar tillsammans med körledarna och orkestern en hejdundrande feststämning.

Hur anmäler man sin klass?

Anmälan sker vid höstterminens start i Kulturbokningen. Därefter kontaktas anmälande lärare via mail för vidare information om schema, rutiner, sånger och all annan praktisk information.

Ser du inte Tvåornas Kör på länken beror det på att årets anmälan inte öppnat än.

Vad händer sen - efter Tvåornas Kör?

Om ditt barn varit med på Tvåornas Kör och vill fortsätta sjunga, spela musik, dansa eller något annat roligt så finns det möjlighet att börja på Malmö Kulturskola! På Kulturskolan finns massor av roliga kurser efter skolan och dessutom aktiviteter på lov och helger.

Titta på filmen nedan för en presentation av Kulturskolan av Tvåornas Körs ledare Margareta och Catrin.

sv