$left
$middle

Malmö Konstmuseum

Konstmuseet har en av Sveriges största samlingar av konst, konsthantverk och design. Välkommen att uppleva konst, gå på visning, lyssna på föredrag eller var med i någon av våra workshops.

Malmö Konstmuseum stängt 29 september

Den 29 september är Malmö Konstmuseum stängt med undantag för samtalet mellan Tina M. Campt och Salad Hilowle. Skovgaardssalen där samtalet hålls öppnar klockan 17.00, ingång från museets vanliga entré.

Innehåll

Aktuellt och nyheter

EAT THE RICH på Malmö Konstmuseum

Det performativa seminariet EAT THE RICH är inspirerat av tematiken i Robin Hood-mytologin – vem som har och inte har – men sätter fokus på konstinstitutionerna.

2022-års konststipendiater klara

Nu är det klart vilka konstnärer som får 2022-års konststipendier och bidrag. Totalt handlar det om 2 600 000 kronor som 20 konstnärer får dela på. Stipendierna räknas till några av landets största och riktar sig till konstnärer som är födda eller bosatta i Skåne.

Sommar på slottet – med pengar, rättvisa och äventyr

Nu presenterar Malmö Stadsteater, Malmö Museer och Malmö Konstmuseum programmet för sommarens storslagna samarbete på Malmöhus slotts borggård. På temat tillväxt, pengar och rättvisa kommer Borggården att sjuda av liv i sommar!

sv