$left
$middle

Boka biljett inför ditt besök

Vi anpassar verksamheten för att minska smittspridning av Covid-19. Från och med den 7 januari 2022 behöver du boka biljett för att besöka Konstmuseet..

Läs mer och boka biljett

Nya öppettider från 1 januari 2022

Hitta till konstmuseet

Malmö Konstmuseum ligger centralt i Malmö på Malmöhusvägen 6, cirka 10-15 minuters gångavstånd från Malmö Centralstation, Malmö Högskola, Malmö Live, Västra Hamnen och Ribersborgsstranden. 

Cykelställ finns vid alla våra byggnader. På Slottsholmen hittar du dem inne på borggården, till vänster om entrén. På Teknikens och Sjöfartens hus finns cykelställen utanför entrén.

Station för Malmös hyrcyklar Malmö by bike finns mittemot slottet.

Buss 3, 7 och 8 går till Malmö Konstmuseum, hållplatsen heter "Malmö Tekniska museet". Från hållplatsen är det cirka 500 meter till Slottsholmen och konstmuseet.

Sök resa på Skånetrafiken

Parkeringsplatser finns mitt emot slottet på Malmöhusvägen. Parkeringsplatsen tillhör P-Malmö och avgiften är 20 kr/timmen, alla dagar klockan 0–24. Kontant- och kortbetalning accepteras. Särskilda parkeringsplatser för rörelsehindrade finns.

På helger och skollov kan parkeringsplatserna ta slut snabbt. Vi rekommenderar att besökare i första hand tar sig till oss till fots, med cykel eller kollektivtrafiken.