$left
$middle

Hyr Jaktpaviljongen

Bara ett stenkast ifrån Friluftsgården och Stallarna ligger den runda byggnaden Jaktpaviljongen, som går att hyra för dagsevenemang. Med natursköna Torup som vacker bakgrund kan du njuta av naturen och omgivningarna under ditt evenemang.

Adress

Adressen är Torupsvägen 494, Bara. Byggnaden ligger cirka cirka 100 meter från Torupsvägen i Torup.

När du kan hyra Jaktpaviljongen

Jaktpaviljongen kan du hyra de dagar Friluftsgården håller öppet. Friluftsgårdens öppettider är:

  • Måndag–fredag: 09.00–18.00
  • Lördag–söndag: 10.00–18.00

Under helgdagar håller Friluftsgården stängt.

Kostnad för att hyra Jaktpaviljongen

Det kostar 1 500 kronor att hyra Jaktpaviljongen för en dag. För att ha tillgång till lokalen dagen innan i förberedande syfte debiterar vi hälften av dagspriset.

Kostad för föreningar och verksamheter från Malmö stad

Föreningar betalar 800 kronor för att hyra Jaktpaviljongen. För verksamheter/skolor knutna till Malmö stad tas det inte ut någon avgift.

Betalning

Beloppet faktureras arrangören efter arrangemanget. Priserna gäller från 1 januari 2023. 

Max antal personer i lokalen

Max 40 personer får vistas samtidigt i den åttkantiga lokalen.

Riktlinjer för att hyra lokalen

Lokalen hyrs i befintligt skick och ska återställas i samma skick. Då lokalen lämnas ska den vara tömd och tom, samtliga dörrar och fönster stängda och dörrarna låsta. Husdjur får inte vistas i lokalen. Vid frågor på plats, kontakta receptionen på Torups Friluftsgård när den är öppen (040 - 34 28 00). Jaktpaviljongen får aldrig lämnas olåst när den är obemannad.

De personer som vistas i lokalen ska följa gällande regler och villkor för Jaktpaviljongen. Den som kvitterat ut nyckel är också den som räknas som avtalstecknare och är personligt ansvarig för aktiviteten i lokalen. När nyckel kvitteras ut ska legitimation alltid uppvisas.

Avtalstecknaren/nyckelkvitteraren är också ansvarig för att informera övriga personer som ska vistas i lokalen om villkor och säkerhet samt att nödvändiga myndighetstillstånd söks och är godkända i god tid innan genomförandet.

Övrig utrustning i lokalen

Skicka en bokningsförfrågan
Jag/vi som hyr är:  * (obligatorisk)
Jag/vi som hyr är:
Jag godkänner ovan allmän information och riktlinjer och är införstådd med att om min bokningsförfrågan blir godkänd – så kommer jag, efter arrangemanget, bli fakturerad överenskommet pris baserat på min förfrågan * (obligatorisk)
Jag godkänner ovan allmän information och riktlinjer och är införstådd med att om min bokningsförfrågan blir godkänd – så kommer jag, efter arrangemanget, bli fakturerad överenskommet pris baserat på min förfrågan

Kontakta oss

Torup kontor

sv