Om mötesplatserna
Det finns tio öppna mötesplatser för seniorer runt om i Malmö. Hos oss kan du delta i olika aktiviteter och få nya upplevelser tillsammans med andra. Att besöka mötesplatserna är gratis, och även de flesta aktiviteter. Vissa aktiviteter betalar du dock självkostnadspris för, precis som för fika. Mötesplatserna är tillgänglighetsanpassade och hbtqi-certifierade.

Välkommen tillbaka till oss!

Nu har vi vi äntligen öppnat upp våra mötesplatser på riktigt!

Folkhälsomyndigheten tog bort de flesta restriktionerna den 29 september, men vi har ett fortsatt ansvar att förhindra smittspridningen.
Du som är fullvaccinerad har mindre risk att smittas och drabbas av allvarlig sjukdom. Risken är också mindre för att du smittar andra, men den finns. Där­för måste vi alla fortsätta att visa hänsyn, särskilt till personer i riskgrupper.

Det är viktigt att vi alla fortsätter följa rekommendatio­nerna om avstånd, god handhygien och symtom­frihet. Tillsammans tar vi hand om varandra.

Då vi vill undvika trängsel på mötesplatserna under hösten, kan antalet besökare till olika aktiviteter bli något färre än vad det var före pandemin.
Kontakta den mötesplats du vill besöka i fall du känner dig osäker på vad som gäller just där.

Veckoprogram och telefonnummer hittar du på respektive mötesplats sida (se nedan).

Vi sänder fortfarande på Malmö mediakanal!

Vi sänder inslag i Malmö mediakanal sista torsdagen varje månad kl. 18.00 med repris på söndagen kl. 09.00.

Inslagen är en del i programmet Angeläget som har fokus på samhällsinformation i coronatider.

Kanalen hittas analogt i MKB:s nät samt via digitalbox ComHem: 451, Telia: 500, MKB: 199, Sydantenn: 199, Bredbandsbolaget: 299, Canal Digital 299.

På facebook heter vi Malmö stads mötesplatser för seniorer. Där delar vi också med oss av tips och aktiviteter. Klicka här för att komma dit!

Mötesplatser
Veckoprogram för utomhusaktiviteter hittar du på respektive mötesplats sida.
Hitta till mötesplatserna
Kom och hälsa på oss på någon av våra mötesplatser för seniorer - när vi öppnar upp igen!
Vårt arbete
Att göra roliga och intressanta aktiviteter tillsammans med andra, att få information, råd och stöd eller att träffa en medmänniska att samtala med är viktigt för hälsan och känslan av trygghet. På mötesplatserna vill vi bidra till att höja livskvaliteten och välbefinnandet för dig som är senior.