Välkommen tillbaka till oss!

Den 17 maj öppnade vi våra mötesplatser för aktiviteter utomhus. Vi gör detta så tryggt och säkert som möjligt. Därför behöver du föranmäla dig till ditt besök på telefon till den mötesplats du vill besöka. Du kan anmäla dig till en aktivitet i veckan.

Veckoprogram och telefonnummer hittar du på respektive mötesplats sida (se nedan).

Det är viktigt att vi alla följer rekommendationerna om att hålla avstånd, tvätta händerna och stanna hemma vid symptom. Tillsammans tar vi hand om varandra!

Vi sänder fortfarande på Malmö mediakanal!

Vi sänder inslag varje vecka tisdag och torsdag klockan 18.00, med repris klockan 09.00 dagen efter. Inslagen är en del i programmet Angeläget som har fokus på samhällsinformation i coronatider.

Kanalen hittas analogt i MKB:s nät samt via digitalbox ComHem: 451, Telia: 500, MKB: 199, Sydantenn: 199, Bredbandsbolaget: 299, Canal Digital 299.

På facebook heter vi Malmö stads mötesplatser för seniorer. Där delar vi också med oss av tips och aktiviteter. Klicka här för att komma dit!

Mötesplatser
Veckoprogram för utomhusaktiviteter hittar du på respektive mötesplats sida.
Länkar
Här har vi samlat länkar till digital underhållning för alla smaker.
Hitta till mötesplatserna
Vårt arbete
Att göra roliga och intressanta aktiviteter tillsammans med andra, att få information, råd och stöd eller att träffa en medmänniska att samtala med är viktigt för hälsan och känslan av trygghet. På mötesplatserna vill vi bidra till att höja livskvaliteten och välbefinnandet för dig som är senior.