Copenhagen 2021

WorldPride och EuroGames

WorldPride och EuroGames är några av hbtqi-gruppens största event i världen. 12-22 augusti förenade Köpenhamn och Malmö de båda i ett gemensamt evenemang över sundet under rubriken Copenhagen 2021. #YouAreIncluded!

Ta del av digitalt program i efterhand >>

När Copenhagen 2021 förenade WorldPride och EuroGames som ett samlat event i Greater Copenhagen, var det första gången det hände. Två städer som tvärs över landsgränsen hälsade välkommen till ett unikt evenemang för mänskliga rättigheter.

Digitalt program att ta del av i efterhand (Vimeo)

App för hela programmet i Malmö och Köpenhamn

Programmet i Malmö som pdf 

Covid-19

Evenemanget anpassades efter rådande restriktioner i respektive land och presenterade program både i fysiskt och digitalt format.

Läs mer här och på copenhagen2021.com/covid19

Aktuellt och nyheter

Enhörningen Uni på Gustav Adolfs torg

Med en rosa enhörning uppmärksammar Malmö stad WorldPride-året 2021. Den färgglada enhörningen sprider värme, kärlek och gemenskap och är placerad på Gustav Adolfs torg i Malmö. Nu har enhörningen fått ett namn. I en namntävling som Malmö stad utlyste i slutet av maj blev Uni det vinnande bidraget!

Väl genomfört och uppskattat WorldPride och EuroGames i Malmö

Malmö Pride och Malmö stad är nöjda med genomförandet av Copenhagen 2021 - WorldPride och EuroGames i Malmö . Ett inkluderande evenemang med öppen miljö, trygga rum och fördjupande möten som har uppskattats av både inhemska och tillresta besökare.

sv