$left
$middle

Jobba hos oss

På Universitetsholmens gymnasium utbildar vi blivande yrkesproffs. Vi är stolta över de professioner vi utbildar till och har utvecklat viktiga och goda samarbeten med branscherna.

Tack vare målmedvetna och engagerade medarbetare har Universitetsholmens gymnasium blivit utnämnt till Sveriges bästa yrkesskola av Installatörsföretagen och är en av de få yrkesutbildningarna med ökat söktryck.

Vi är en skola som har höga förväntningar både på oss själva och våra elever. Vi arbetar strukturerat med förstelärare som tillsammans med kollegor och skolledare driver skolutveckling med teman som studiero, språkutvecklande arbetssätt och kollegialt lärande. På detta sätt har vi lyckats öka elevernas måluppfyllelse på yrkesexamen med 45 % på två år.

På Universitetsholmen gymnasium får du närvarande chefer, tillit och eget ansvar i ditt arbete och ett jobb där ingen dag är den andra lik.

Jobba hos oss

Förhoppningsvis är du den som är rätt för uppdraget – välutbildad, kompetent och engagerad. Malmö stads skolor strävar efter att alla medarbetare utvecklas i sina yrkes­roller och har goda möjligheter till nya karriärvägar.

sv