Om mötesplatserna
Det finns tio öppna mötesplatser för seniorer runt om i Malmö. Hos oss kan du delta i olika aktiviteter och få nya upplevelser tillsammans med andra. Att besöka mötesplatserna är gratis, och även de flesta aktiviteter. Vissa aktiviteter betalar du dock självkostnadspris för, precis som för fika. Mötesplatserna är tillgänglighetsanpassade och hbtqi-certifierade.

Välkommen in till oss!

Mötesplatserna har öppet, men vi har alla ett fortsatt ansvar att förhindra smittspridning genom att följa eventuella rekommendationer om avstånd, god handhygien och symtom­frihet. Tillsammans tar vi hand om varandra! Då vi vill undvika trängsel har våra aktiviteter begränsat antal platser och de flesta måste förbokas. Kontakta den mötesplats du vill besöka i fall du känner dig osäker på vad som gäller just där.

Veckoprogram och telefonnummer hittar du på respektive mötesplats sida.

Vi finns på sociala medier!

Efter att vårt facebook-konto blev avstängt så har vi varit tvungna att starta ett nytt konto. Du följer oss på facebook här! 

Du kan även följa oss på Instagram!

Ny mötesplats i Oxie

Äntligen öppnar mötesplats i Oxie! Du hittar oss på biblioteket på Lertegels­vägen 128. Redan i september smygstartar vi med Balanscafé och Äldreveckan. Men från den 4 okt­ober är alla välkomna på onsdagar klockan 11-15. Under hösten blir det bland annat bussutflykt, trygghetsträff med polis och räddningstjänst, information från diabetessjuksköterska, musikquiz och mycket annat kul. Alla aktiviteter hittar du i tidningen Vi tillsammans, eller här i pdf-form. Pdf, 52.9 kB.

Lekatten flyttar till Havsuttern

Från och med 1 augusti kommer mötesplats
Lekatten och mötesplats Havsuttern att ha
gemensamma aktiviteter. Alla aktiviteter kommer att äga rum på Havsuttern. Se fullt program här!

Mötesplatser
Veckoprogram för aktiviteter hittar du på respektive mötesplats sida.
Hitta till mötesplatserna
Kom och hälsa på oss på någon av våra mötesplatser för seniorer!
Vårt arbete
Att göra roliga och intressanta aktiviteter tillsammans med andra, att få information, råd och stöd eller att träffa en medmänniska att samtala med är viktigt för hälsan och känslan av trygghet. På mötesplatserna vill vi bidra till att höja livskvaliteten och välbefinnandet för dig som är senior.
sv