Om mötesplatserna
Det finns tio öppna mötesplatser för seniorer runt om i Malmö. Hos oss kan du delta i olika aktiviteter och få nya upplevelser tillsammans med andra. Att besöka mötesplatserna är gratis, och även de flesta aktiviteter. Vissa aktiviteter betalar du dock självkostnadspris för, precis som för fika. Mötesplatserna är tillgänglighetsanpassade och hbtqi-certifierade.
Rättelser i vårt tryckta aktivitetsprogram
I vårt senaste nummer (augusti-oktober) finns en felaktig uppgift i mötesplats Mathildenborgs schema - det kommer inte att visas någon film den 23 september. I notisen om förtidsröstning står det även fel datum på mötesplats Träffpunkten - det ska vara den 25 augusti. Gå in på respektive mötesplats sida eller ladda ner vår tidning för uppdaterad info. Ring din mötesplats om du har frågor eller funderingar som rör programmet.

Vi har öppet - välkommen in till oss!

Mötesplatserna har öppet, men vi har alla ett fortsatt ansvar att förhindra smittspridning genom att följa rekommendationer om avstånd, god handhygien och symtom­frihet. Tillsammans tar vi hand om varandra.

Då vi vill undvika trängsel har våra aktiviteter begränsat antal platser och de flesta måste förbokas. Kontakta den mötesplats du vill besöka i fall du känner dig osäker på vad som gäller just där.

Veckoprogram och telefonnummer hittar du på respektive mötesplats sida (se nedan).

Sista sändningsdag på Malmö mediakanal!

Den 25 augusti sände vi vårt sista inslag i Malmö mediakanal. Tack för denna tiden!

Mötesplatsernas facebook avstängd

För tillfället har vårt facebook-konto blivit avstängt av oklar anledning. Vi arbetar på att återskapa sidan så snart som möjligt. Du kan fortfarande följa oss på Instagram!

Mötesplatser
Veckoprogram för aktiviteter hittar du på respektive mötesplats sida.
Hitta till mötesplatserna
Kom och hälsa på oss på någon av våra mötesplatser för seniorer - när vi öppnar upp igen!
Vårt arbete
Att göra roliga och intressanta aktiviteter tillsammans med andra, att få information, råd och stöd eller att träffa en medmänniska att samtala med är viktigt för hälsan och känslan av trygghet. På mötesplatserna vill vi bidra till att höja livskvaliteten och välbefinnandet för dig som är senior.
sv