Jobba i förskolan – gör förskolekarriär i Malmö stad

Är du förskollärare, pedagog eller barnskötare? Inom förskolan i Malmö stad finns många utvecklingsmöjligheter och tydliga karriärvägar. Hos oss finns drivkraften att utveckla förskolan, och det är här många spännande initiativ, forskningsprojekt och idéer tar fart.

Gör förskolekarriär i Malmö

Utvecklas i din yrkesroll

Att göra karriär i förskolan är inte en karriärstege i kritstrecksrandig kostym. För oss i Malmö stad betyder förskolekarriär att du får yrkesmässig utveckling i en värld fylld av kreativitet, lek och lärande. Därför kan en förskolekarriär vara på många olika sätt – det beror på vem du är, vad du trivs med och vad som motiverar dig. Oavsett vilken väg du tar är du med och bidrar till en förskola som ger Malmös barn de bästa förutsättningarna att växa som människor. Läs mer om yrken och karriärvägar inom förskolan i Malmö

Lediga jobb

Vi behöver vi bli fler förskollärare, pedagoger och barnskötare som vill driva utvecklingen av förskolan tillsammans med oss. Är du en av dem?

Nya förskolor

Malmö är en ung stad som växer och varje år öppnar flera nybyggda förskolor. I samband med det annonserar vi ofta ut tjänster för förskollärare, barnskötare och pedagoger. Platsannonserna hittar du bland övriga lediga jobb.

Det här får du när du kommer till oss

Du som kommer till oss får ett gediget introduktionsprogram, löpande kompetensutveckling, schemalagd utvecklingstid och individuell lönesättning. Hos oss blir du en del av en växande stad i ständig rörelse. Vi blundar inte för utmaningarna, utan jobbar aktivt för att möta dem genom ett gediget kvalitetsarbete, ett nära ledarskap och kollegialt lärande. Spetskompetens finns nära tillgänglig, bland annat via våra pedagogiska utvecklingsteam. För dig innebär det ett stöd och en möjlighet att fokusera på din pedagogiska yrkesroll. Läs mer om hur du kan utvecklas inom förskolan i Malmö

Medarbetare berättar om sitt arbete

Vad är det som gör det speciellt att arbeta hos oss? Vi frågade några medarbetare varför de har valt att jobba inom förskolan i Malmö stad och hur de ser på möjligheterna att utvecklas i sina yrkesroller.

Vill du veta mer om utvecklingsmöjligheter och karriärvägar inom förskolan i Malmö stad? Kontakta oss gärna!

Senast ändrad: 2020-02-03 11:23