Jobba i förskolan – gör förskolekarriär i Malmö stad

Är du förskollärare, pedagog eller barnskötare? Inom förskolan i Malmö stad finns många utvecklingsmöjligheter och tydliga karriärvägar. Hos oss finns drivkraften att utveckla förskolan, och det är här många spännande initiativ, forskningsprojekt och idéer tar fart.

Gör förskolekarriär i Malmö

Följ med oss på resan mot barnens bästa förskola

Som medarbetare hos oss är du med och gör skillnad, samtidigt som du får möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Våra medarbetare är den viktigaste nyckeln för att vi ska uppnå vår vision om barnens bästa förskola. Därför erbjuder vi kompetensutveckling och tydliga karriärvägar – oavsett om du är förskollärare, pedagog eller barnskötare. Läs mer om yrken och karriärvägar inom förskolan i Malmö

Lediga jobb

Vi behöver vi bli fler förskollärare, pedagoger och barnskötare som vill driva utvecklingen av förskolan tillsammans med oss. Är du en av dem?

Nya förskolor

Malmö är en ung stad som växer och varje år öppnar flera nybyggda förskolor. I samband med det annonserar vi ofta ut tjänster för förskollärare, barnskötare och pedagoger. Platsannonserna hittar du bland övriga lediga jobb.

Vikariebanken

Är du intresserad av att arbeta som vikarie i förskoleförvaltningen?
Här kan du lämna en intresseanmälan till vår Vikariebank.

Det här får du när du kommer till oss

Du som kommer till oss får ett gediget introduktionsprogram, löpande kompetensutveckling, schemalagd utvecklingstid och individuell lönesättning. Hos oss blir du en del av en växande stad i ständig rörelse. Vi blundar inte för utmaningarna, utan jobbar aktivt för att möta dem genom ett gediget kvalitetsarbete, ett nära ledarskap och kollegialt lärande. Spetskompetens finns nära tillgänglig, bland annat via våra pedagogiska utvecklingsteam. För dig innebär det ett stöd och en möjlighet att fokusera på din pedagogiska yrkesroll. Läs mer om hur du kan utvecklas inom förskolan i Malmö

Medarbetare berättar om sitt arbete

Vad är det som gör det speciellt att arbeta hos oss? Vi frågade några medarbetare varför de har valt att jobba inom förskolan i Malmö stad och hur de ser på möjligheterna att utvecklas i sina yrkesroller.

Vill du veta mer om utvecklingsmöjligheter och karriärvägar inom förskolan i Malmö stad? Kontakta oss gärna!

Senast ändrad: 2020-01-10 13:21