$left
$middle

Malmö välkomnar Sommarlov

Välkommen som publik till SVT:s inspelningar av barnprogrammet Sommarlov i Beijers park i Malmö. Temat för i år är en historisk tidsresa. Vi hoppas att du får en fin upplevelse av besöket och att du också passar på att besöka några andra av Malmös aktiviteter för barn när du ändå är här.

Tänk på att vara på plats i god tid för evenemanget drar mycket folk. För att tipsa dig om vad mer som är på gång i och runt parken, kan du fråga någon av värdarna med röda västar som det står Malmö på. I parken finns också en informationspelare med QR-kod till fler barnaktiviteter samt en papperskarta över Malmö. I närheten av inspelningsplatsen ligger en av Malmös temalekplatser.

Precis bredvid inspelningsplatsen ligger ett café, men det går lika bra att ta med egen matsäck.

Paraplyer, parasoll och stolar är inte tillåtna på inspelningsplatsen. Men ta gärna med solhatt/keps då det kan bli väldigt varmt och sitt gärna på filt eller sittunderlag.

Varmt välkommen till Beijers park!

Upptäck mer av det historiska Malmö

På Malmö museum kan du uppleva allt från Nordens äldsta bevarade renässansslott till spännande djur i akvariet, utställningar om natur, historia, teknik och sjöfart och museets nyaste besöksmål – Malmö Wisdome med upplevelsearena, domteater, digitala labb och lärmiljöer.

Fler sommaraktiviteter för barn i Malmö

Kul i Malmö

Passa på att prova på olika aktiviteter för olika åldrar. Vill du testa en ny sport, spela in egen musik, dansa, måla eller kanske träffa nya vänner? Aktiviteterna finns på olika platser över hela stan och det kostar ingenting att vara med!

Temalekplatser

Ett tjugotal av Malmös lekplatser är temalekplatser med unika, specialbyggda attraktioner som följer ett visst tema. Klättra ut i rymden, gör ett besök i djungeln eller prova på att vara bonde. I Beijers park hittar du Djurlekplatsen med giraffer och krokodiler.

Folkets park

Parken erbjuder många aktiviteter, testa käpphästbanan med eller utan hinder, lär dig vägmärken, trafiksignaler och öva balansen på Cykelsafari. Här finns även två lekplatser, skateramper, fikaställen med mera.

Evenemangskalendern

I Malmö stads evenemangskalender hittar du allt som händer i Malmö – konserter, teater, barnaktiviteter, festivaler, föredrag, utställningar, mässor, sportevenemang och mer!

Naturum Öresund

Naturum Öresund vill göra det fantastiska livet under ytan synligt och tillgängligt för alla. Under sommaren är det fullspäckat med aktiviteter för alla åldrar.

Hylliebadet

Hylliebadet är ett bad för alla! Här finns bland annat 50-metersbassäng, familjebad, vattenrutschbanor, vattenhinderbana och hopptorn!

Stapelbäddsparken

I Stapelbäddsparken finns den berömda skateparken. I parkens inomhusdel finns olika sorters konstnärlig verksamhet för besökare i alla åldrar.

Kontaktinformation och länkar

sv