Kreativ Pride

Läs mer om hur Malmö Kulturskola arbetar för att minska risken för smittspridning av Covid-19.

Läs mer

Gillar du att skapa? Nyfiken på HBTQ+? Då har du kommit rätt. På Kreativ Pride snackar vi om saker som HBTQ, Pride, identitet och lika rättigheter. Och dessutom så kommer vi skapa grejer på temat WorldPride 2021, som ju detta år arrangeras i Malmö och Köpenhamn. Kursen är dessutom helt gratis!

  • Torsdagar
  • 11-13 samt 13-16 år

Detta är en kreativ verkstad med utgångspunkt från bild och form där vi kan göra allt från att trycka t-shirts, måla, göra prideaktiviteter eller fotografera. Ni som deltar bestämmer vad vi ska göra. På Kulturskolans finns det nästan inga gränser för vad vi kan hitta på för kul.

Kreativ Pride är både till för dig känner dig som en HBTQ-ungdom eller har vuxit upp i en HBTQ-familj. Men också för dig som tycker att detta med Pride och HBTQ känns viktigt och spännande. Kanske vill du lära dig mer, kanske är du lite osäker på vem du är.

Det viktigaste är att du tycker alla får vara vem de vill vara. I den här gruppen ska alla känna sig trygga, kunna prata fritt och skapa utan att någon dömer och ifrågasätter. Är du med på det så skicka in din ansökan redan nu :)

Är det så att du har frågor eller om du inte vill vara öppen i din anmälan. Maila i så fall joakim.danell@malmo.se så hittar vi en lösning på det.

Information

När

  • 18 mars till 3 juni
  • Torsdagar 16:00 – 17:00 för dig 11-13 år
  • Torsdagar 17:30 – 18:30 för dig 13-16 år

Var

  • Meddelas vid anmälan

Kursen är gratis!

Kontakt och ledare

Sista anmälningsdag 15 mars