$left
$middle

Jobba i förskolan

Är du förskollärare, pedagog eller barnskötare? Gör förskolekarriär i Malmö stad! Här finns utvecklingsmöjligheter och tydliga karriärvägar. Det är hos oss många spännande initiativ och idéer tar fart.

Förskolan ska vara rolig, trygg och lärorik.

En rolig, trygg och lärorik förskola

Att ge våra barn de bästa förutsättningarna att växa som människor – det är vad vi gör om dagarna. Som medarbetare hos oss är du med och skapar en rolig, trygg och lärorik förskola för Malmös barn. Förskolan är den första, viktiga delen i det svenska skolsystemet. Tillsammans ger vi varje barn möjlighet till lärande och utveckling genom att leka, skapa och utforska.

Det finns många utvecklingsmöjligheter inom förskolan. 

Ta nästa steg - gör förskolekarriär

Hos oss får du chansen att ta nästa steg i din förskolekarriär. Du får möjlighet att växa genom löpande kompetensutveckling, kollegialt lärande och ett nära ledarskap. Här finns utrymme för kreativitet och egna initiativ. Vill du utvecklas genom att leda andra finns möjlighet att söka ledartjänster. Din förskolekarriär beror på vem du är, vad du trivs med och vad som motiverar dig.

Ungefär 16 000 barn i Malmö går i förskola.

Våra förskolor

Varje dag möter våra 4700 medarbetare 16 000 barn på någon av våra 200 förskolor runt om i staden. Malmö är en ung stad som växer och varje år öppnar flera nybyggda förskolor. Vi lägger stor vikt vid inspirerande och funktionella pedagogiska miljöer, både inne och ute. Våra centrala stödfunktioner finns samlade på Lugna gatan, mitt emot stadshuset i centrala Malmö.

Fokus förskola är en tidning för alla som är intresserade av förskola.

Läs tidningen Fokus förskola

Inspiration, idéer och nya tankar. Det vill tidningen Fokus förskola ge dig som arbetar inom förskolan i Malmö stad, eller är nyfiken på oss och våra verksamheter. Läs om förskolor, medarbetare och det pedagogiska arbetet!

Förmåner

Som medarbetare har du rätt till flera förmåner. Vi är måna om att skapa en god hälsa och att du har en bra balans i livet. Vi följer det gemensamma kollektivavtalet Allmänna bestämmelser (AB) och har nära samverkan med de fackliga organisationerna.

Lönestatistik

Statistiken är visar löner från december 2022 och redovisas för månadsavlönade anställda inom yrkesgrupper med fler än tio anställda.

Jobba som vikarie

Vill du träffa många olika människor, knyta kontakter och skaffa dig värdefull erfarenhet? Då ska du vikariera inom någon av våra många spännande verksamheter.

sv