$left
$middle
På soliga dagar spelas det bland annat gärna ett parti boule.

Malmö stads mötesplatser

Det finns tio öppna mötesplatser för seniorer runt om i Malmö. Hos oss kan du delta i olika aktiviteter och få nya upplevelser tillsammans med andra.

På mötesplatserna finns det alltid tid för en fika med nyfunna vänner.

Om mötesplatserna

Mötesplatserna är öppna för alla seniorer, kräver inget medlemskap, och du kan välja att gå till vilken du vill oavsett var du bor. Föranmälan gäller för vissa aktiviteter med begränsat antal platser. Aktiviteterna är kostnadsfria om inget annat anges och fika serveras ofta till självkostnadspris.

Tidningen Vi tillsammans

Mötesplatserna har en egen tidning som heter Vi tillsammans. Här kan du ta del av aktiviteter på samtliga mötesplatser för seniorer i Malmö och läsa intressanta reportage och nyheter. Tidningen skickas ut till alla seniorer i Malmö som är 70 år eller äldre. Vill du ha aktuellt nummer? Kontakta vitillsammans.hvof@malmo.se så skickar vi dig ett ex, i digital eller fysisk form!

Vårt arbete

På mötesplatserna vill vi bidra till att höja livskvaliteten och välbefinnandet för dig som är senior. Att göra roliga och intressanta aktiviteter tillsammans och samtala med andra är viktigt för hälsan och känslan av trygghet. Mötesplatserna ska även vara öppna för alla och det är vår uppgift att se till att det verkligen är så. Därför är samtliga mötesplatser sedan 2018 hbtqi-certifierade genom RFSL.

Kontaktinformation och länkar

sv