$left
$middle

Jobba hos oss

Välkommen till Pauliskolan, en skola som andas historik. Här har vi arbetat med kunskap sedan 1853 och vi har lärt oss en hel del på vägen.

Även om vi är stolta över vår historia har vi alltid vågat testa nytt. Vi öppnade tidigt upp dörrarna till våra klassrum och det kollegiala lärandet är nu en del av vår kultur. Vi var även tidiga med tro på att digital teknik främjar elevens lärande och flera pilotprojekt har lett till att vi idag har stor kunskap inom IKT-området och ett flerfaldigt prisbelönt mediatek.

Nu är vi igång med en ny kompetensutvecklingsinsats. Alla lärare och specialpedagoger på skolan kommer tillsammans genomgå läslyftet för att öka våra elevers läsförståelse och skrivförmåga.

På Pauliskolan stöttar vi, tipsar och delar med oss till varandra, både av det som har gått bra och det vi kan göra bättre. Vi har roligt på arbetsplatsen, är måna om varandra och utmanar på ett positivt sätt.

Under läsåret hinner vi med flera roliga aktiviteter tillsammans, som vårfest, AW och det uppskattade påskägget!

Som nyanställd på Pauliskolan kommer du att få genomgå vårt
introduktionsprogram och få tillgång till en mentor. För oss är det viktigt att du som är ny känner dig välkommen och får det stöd du behöver för att trivas och komma igång i ditt arbete.

Dessutom arbetar vi en fantastiskt fin skolmiljö med mycket trevliga elever som vet att vi finns här för dem och för att de ska nå sina framgångar.

sv