$left
$middle

Elever berättar

Vem vet bäst hur det är att läsa på Pauliskolan? Jo, våra elever så klart! Här berättar några av våra elever om hur de trivs på Pauliskolan.

Porträttbild på en tjej som läser naturvetenskapsprogrammet

Veronika Atanasova, Naturvetenskapsprogrammet

- Det bästa med Pauliskolan är att det finns ett stor utbud av program. Det finns något för alla. Här kan man också få många nya vänner då Pauli är en stor skola och det går alltid att hitta någon som man delar intressen med.

Porträtt av Isabelle på BG

Isabelle Åhs - Alumn
Elev på Samhällsvetenskapsprogrammet - Bernadottegymnasiet 2020-2023

– Jag trivses förträffligt på Pauli! Jag kände mig som hemma, och det fanns en gemenskap både mellan klasserna och med lärarna. Gymnasiet blev som ett nytt kapitel i mitt liv och jag fick jag en fantastisk grund att stå på inför arbetslivet.

Porträtt av Amalia i BF

Amalia David - Alumn
Elev på Barn- och fritidsprogrammet 2019-2022

– Jag trivdes väldigt bra på Pauli! Det bästa med min tid på Pauli var nog gemenskapen. Pauli är en stor skola med många elever och tack vare det så har man möjligheten att knyta många kontakter och träffa vänner.

Porträtt av Edin

Edin Zahirovic – Alumn
Elev på naturvetenskapsprogrammet 2017–2020

– Pauliskolan är en skola för alla som har en dröm och som inte är rädda för att kämpa för den eftersom det är just här på Pauli du kommer träffa de som kommer hjälpa dig att nå dina mål.

sv