$left
$middle

Hjälp oss förbättra malmo.se

Vi arbetar hela tiden med att förbättra malmo.se för dig som besökare. Dels genom att följa upp hur våra sajter används och på vilket sätt. Men ibland också genom att göra tester och andra typer av undersökningar. Är du intresserad av att bidra till webbplatsens utveckling kan du anmäla dig på denna sida.

Genom att fylla i anmälningsformuläret längre ner på denna sida kan du anmäla dig till att delta i olika tester och undersökningar som vi genomför på malmo.se eller som handlar om malmo.se. Målet med detta arbete är att hela tiden vidareutveckla webbplatsen för att den ska bli bättre för dig och alla andra som besöker malmo.se.

Du väljer själv om du vill delta på ett test du blir inbjuden till. Testerna genomförs oftast utan ersättning, även om det kan förekomma i vissa fall.

Den information du delar med dig av när du skickar in formuläret kommer vi enbart att använda för att bjuda in till olika tester och motsvarande. Om du inte längre vill få inbjudningar kan du fylla i formuläret längst ner på sidan. Vi tar i så fall bort dig från utskickslistan samt alla dina uppgifter snarast möjligt.

Vi kontaktar dig via e-post för att bjuda in till olika tester och undersökningar. Alla som anmäler sig bjuds inte in till alla tester och undersökningar.

 

Anmäl dig till sändlistan


Ålder * (obligatorisk)
Ålder


Hur ofta besöker du malmo.se? * (obligatorisk)
Hur ofta besöker du malmo.se?


Ange din e-postadress för att vi ska kunna bjuda in dig till olika tester och undersökningar.

Om du inte längre vill finnas med på sändlistan

sv