$left
$middle

Använd senaste webbläsaren

Bästa sättet att förhindra problem på Internet är att använda den senaste versionen av din webbläsare och att hålla webbläsaren uppdaterad. Oftast innehåller den senaste versionen av webbläsaren säkerhetskorrigeringar och nya funktioner som kan bidra till att skydda datorn.
malmo.se fungerar bäst i de senaste versionerna.
Senaste versionen av vanliga webbläsare hittar du här:
Windows Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Apple Safari

Anpassa

Du kan enkelt ändra storlek på både text och kolumner på malmo.se genom att använda din webbläsares egna reglage för att ändra storleken på webbplatsen.

Att ändra storlek på text i en webbläsare fungerar oftast på liknande sätt även om valen kan heta olika saker i olika webbläsare. Prova något av följande sätt:

  • I menyn Visa finns ofta ett val som heter Textstorlek eller Zoom där du kan ändra storleken.
  • Tryck på tangenten Ctrl (Commando i MacOS) och sedan på + för att öka storleken och - för att minska.
  • Har du en mus med ett skroll-hjul kan du i Windows hålla ned Ctrl och sedan skrolla med hjulet för att ändra storlek/zooma.

Har du anpassat textstorlek i ditt operativsystem kommer detta också att påverka utseendet på malmo.se.

Hög konstrast och andra anpassningar

malmo.se följer riktlinjerna för kontrast mellan text och bakgrund.

Om du vill ha någon annan färgsättning eller vill påverka tillgängligheten på något annat sätt är det bästa sättet att använda de hjälpmedel som inbyggda i Windows, MacOS och många Linuxversioner och som underlättar användandet av din dator genomgående, inte bara för vår webbplats. Se manual för din dator för mer info om detta.

Senast ändrad:

sv