$left
$middle

Publicerad 2018-06-18 13:41

Senast uppdaterad 2021-04-21 07:45

Sommarlovsbio för alla

För att tillgängliggöra bra film för alla barn och unga i Malmö blir det sommarlovsbio både med BUFF/Folkets Park och med Sommarscen i sommar. 18 filmer kommer att visas.

Varje måndag visar BUFF i samarbete med Folkets Park en barnfilm och en ungdomsfilm i ridhuset i parken. Visningarna startar den 18 juni och pågår fram till den 6 augusti. Barnfilmerna börjar kl 13.00 och ungdomsfilmerna kl 16.30.

Samtliga visningar är gratis för alla och man får gärna ta med sig fika/snacks samt en filt att krypa upp på. Ingen föranmälan krävs. Se programmet.

Sommarscen visar två filmer för barn och unga, se programmet.

-  I sommar finns det möjlighet för alla att se bra film gratis på olika platser. Förhoppningen är att barn och ungdomar från olika delar av Malmö ska komma för att titta och få en gemensam filmupplevelse, säger Ann Körling, strategisk filmutvecklare, Film Malmö.

Sommarlovsbion startades sommaren 2017 av BUFF Malmö Filmfestival i syfte att tillgängliggöra bra film för alla barn och ungdomar i Malmö. Sommarlovsbio handlar också om att få möjlighet att se film tillsammans. Förhoppningen är att barn och ungdomar från olika delar av Malmö ska komma för att se sommarlovsbio och därmed få en gemensam filmupplevelse.