Många besökare på helgen

Vi är glada att ni är många som vill besöka oss. Tänk på att det kan förekomma köer när många vill gå in samtidigt, framför allt under helgerna. För att undvika trängsel i receptionen köar man utomhus. Tack för er förståelse.

Nyhet! Familjetider på lördagar och söndagar

Kl. 09.00-13.00 är familjedelen Bubblan och bassängen Flötet endast öppna för vuxna och vuxna med barn 0–11 år (och eventuellt medföljande äldre syskon och kompisar). Kl. 13.00-18.00 är alla välkomna. Gäller från och med lördag 9 oktober.

Mer information

Bassängbotten i Vågen sitter fast på 90 cm och den fasta liften är ur funktion.

Ångbastun på relaxavdelningen är stängd tillsvidare (för reparation).

Bada med funktionsnedsättning

Alla bassänger på Hylliebadet är tillgängliga för dig med funktionsnedsättning. Det finns olika typer av liftar och hjälpmedel. Varmvattenbassängen Vågen är till för dig med stödperson och här finns lyftplatta för ned- och uppgång.

Liftar, hissar och anpassade bassänger

Alla delar av anläggningen är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Hiss finns till ovanvåningen (relax, gym och gruppträning) och vid vattenrutschbanorna i familjebadet. Mobila liftar finns till alla bassänger.

Undervisningsbassängen Vågen

Bassängen Vågen är generellt till för dig med stödperson. Här finns en lyftplatta för ned- och uppgång i vattnet, och djupet i bassängen går att anpassa efter aktivitet och önskemål.

Om djupet i Vågen

  • När bassängen delas med skolsim så anpassas djupet efter verksamheten.
  • Vid övriga tider varierar djupet beroende på andra aktiviteter i bassängen.
  • När bassängen inte delas med annan verksamhet finns möjlighet att önska djup.
  • Det aktuella djupet i bassängen visas på en tavla på väggen.

Öppettider i bassängen Vågen 4-31 oktober

Anpassade omklädningsrum

Omklädningsrummen nummer 7–9 är anpassade för personer med funktionsnedsättning och medföljande stödperson. Här finns skåp som är tillgängliga från rullstol, låsbara duschar och möjlighet att duscha på brits. Omklädningsrummen är könsneutrala.

Malmönyckeln

Om du har Malmönyckeln kan du ta med dig en stödperson som inte behöver betala entré när du vill simma. Läs om Malmönyckeln.