$left
$middle

Hylliebadets kafé

9 maj-26 juni är Hylliebadets kafé stängt för planerad renovering. Under renoveringen kommer ett tillfälligt kafé att finnas i badgallerian. Här kommer kaffe, te, chokladbollar, nötpåsar, russin, klämmisar, smakis, ekologisk läsk och glass att erbjudas.

13-19 juni är hela Hylliebadet stängt för årligt underhåll.

Bada med funktionsnedsättning

Alla bassänger på Hylliebadet är tillgängliga för dig med funktionsnedsättning. Det finns olika typer av liftar och hjälpmedel. Varmvattenbassängen Vågen är till för dig med stödperson och här finns lyftplatta för ned- och uppgång.

Liftar, hissar och anpassade bassänger

Alla delar av anläggningen är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Hiss finns till ovanvåningen (relax, gym och gruppträning) och vid vattenrutschbanorna i familjebadet. Mobila liftar finns till alla bassänger.

Undervisningsbassängen Vågen

Bassängen Vågen är generellt till för dig med stödperson. Här finns en lyftplatta för ned- och uppgång i vattnet, och djupet i bassängen går att anpassa efter aktivitet och önskemål.

Om djupet i Vågen

  • När bassängen delas med skolsim så anpassas djupet efter verksamheten.
  • Vid övriga tider varierar djupet beroende på andra aktiviteter i bassängen.
  • När bassängen inte delas med annan verksamhet finns möjlighet att önska djup.
  • Det aktuella djupet i bassängen visas på en tavla på väggen.

Öppettider i bassängen Vågen 19 april - 12 juni

Anpassade omklädningsrum

Omklädningsrummen nummer 7–9 är anpassade för personer med funktionsnedsättning och ev. medföljande stödperson. Här finns skåp som är tillgängliga från rullstol, låsbart omklädningsrum med dusch och toalett (nr. 7), låsbara duschar (nr. 8 och 9) och möjlighet att duscha på brits. Omklädningsrummen är könsneutrala.

Malmönyckeln

Om du har Malmönyckeln kan du ta med dig en stödperson som inte behöver betala entré när du vill simma. Läs om Malmönyckeln. 

Text