Engångsbesök för att bada på helgen eller besöka relaxen ska förbokas online

Hylliebadet är öppet från och med 16 augusti. Du som vill köpa ett engångsbesök för att simma och bada på helgen, eller besöka relaxavdelningen, behöver förboka ditt besök online. Besöken går att boka fr.o.m. kl. 10.00 en vecka innan datumet för besöket.

Mer information

Medlemskap för unga

Du som är 12–17 år måste vara medlem för att bada på Hylliebadet utan vuxet sällskap. Fyll i dina uppgifter redan nu.

Mer information

Våra träningspass

Boka ditt pass: hylliebadet.bokning@malmo.se eller i receptionen (vattengympa: drop in).

Aqua Box®

Boxning i vattnet som ger en hög förbränning och med inriktning på mycket coreträning. Passet ger dig en kombination av smidighet, styrka och flexibilitet. Passar både nybörjare och erfarna.

Aqua Fitness

Tränar upp din kondition, bålstabiltet, styrka, flexibilitet och balans. Vi använder oss av olika material som hantlar, plattor, gummiband.

Aqua FloatFit®

Ett komplett HIIT-pass (högintensiv intervallträning) som inkluderar olika styrkeövningar. Vi står på en balansbräda i vattnet och passet ger dig en riktig helkroppsworkout.

Aqua ZUMBA®

Ett stort pool party för alla åldrar! Passet är roligt och ger dig förbättrad kondition. En skonsam, effektiv vattenbaserad träning där vi integrerar Zumba Fitness-programmet.

Barre

En effektiv klass där du tränar styrka, kroppskontroll, bålstabilitet, rörlighet och balans med influenser från balett, yoga och funktionell träning.

Box

Kondition, styrka och förbränning. Fitnessboxning (boxercise) är roligt och enkelt. Styrka och kondition och slag varvas med pulshöjande övningar och stretch. Vi jobbar två och två med handskar och mitsar.

Cirkelträning i gymmet

40 sek träning, 20 sek vila. Två styrkeövningar och en konditionsövning. Inga inställningar av maskinen, du bestämmer motståndet. Vänligt för lederna.

Familjeträning

Träna tillsammans i grupp, kom tillsammans med barn/barnbarn. Ett roligt och inspirerande sätt att umgås och ha kul. Fokus på styrka, koordination och balans, utan prestation eller tävling.

Funktionell

Stryketräningspass. En tjej som lyfter en stång med hantlar på.

Styrketräning som ger dig stabilitet, rörlighet, balans och koordination på samma gång. En allsidig träning för hela kroppen. Eget tempo och vikter utifrån sin egen förmåga.

Mamma-/barnträning

Stärk din kropp på ett säkert och effektivt sätt. Vi jobbar igenom hela kroppen och lägger mycket på fokus på att stärka bålmuskulaturen. Ta gärna med ditt barn (0-1,5 år).

Pilates

Ett smidighets- och balanspass. Pilates Core är träningspass för både kropp och själ, där du aktiverar dina coremuskler under varje övning.

Poledance

Fitnessträning för bål och ben i vattnet. Passet för dig som vill stärka din coremuskulatur, hållning och träna ben och lår.

Tabata

Intervallträning är den optimala kombinationen för att utveckla styrka och kondition. Här gäller 20 sekunder träning, 10 sekunder vila. Passet är uppbyggt med olika träningsredskap eller din egen kropp som motstånd.

Styrka Fys

Ett högintensivt pass. Fokus är uthållighet för både styrka och kondition och utvecklar spänst, explosivitet och snabbhet.

Vattengympa

Styrka, kondition och smidighet till bra musik. Vattnet är ett naturligt motstånd för rörelserna och ger träning för hela kroppen. En skonsam träningsform med låg skaderisk som passar de allra flesta.

Yoga

Ta hand om dig och ditt välmående. Genom kroppsliga och mentala övningar skapas energi, balans, flexibilitet, styrka och inre lugn. Du yogar i din egen takt utifrån dina förutsättningar.

Yoga Fitness

Öka din flexibilitet/närvaro/styrka/förbränning med Yoga Fitness. Passet avslutas med lugnare yogaflo som ger dig ett lugn och djupverkande inre balans, både fysiskt och mentalt.

ZUMBA®

Till latinska rytmer skakar vi höfter och rör oss till musiken. Du tränar kondition och koordination i en mix av latinamerikanska dansformer. Träningsglädje! 

ZUMBA® Gold

Ett danspass med lägre intensitet och lättare koreografi. Ett skonsamt pass för kropp och leder med härlig musik till olika dansstilar.

ZUMBA®Familj

Familjepass där alla barn kan vara med och dansa tillsammans med vuxen. Genom koreograferade danser kommer barnen känna igen många av låtarna och stegen. Kom och dansa med oss!