$left
$middle

Våra träningspass

På Hylliebadet erbjuder vi ett antal olika typer av träningspass. Läs mer om våra olika pass här. Kom ihåg att passen har begränsat antal platser och ska förbokas online.

AquaFitness

Tränar upp din kondition, bålstabilitet, styrka, flexibilitet och balans. Vi använder oss av boxningssäck i vattnet samt olika material som hantlar, plattor och gummiband.

AquaFloat

Ett komplett HIIT-pass (högintensiv intervallträning) som inkluderar olika styrkeövningar. Vi står på en balansbräda i vattnet och passet ger dig en riktig helkroppsworkout.

AquaPower

Ett komplett HIIT-pass (högintensiv intervallträning) som inkluderar olika styrkeövningar i vattnet.

AquaMove

​Ett fartfyllt och härligt danspass i vattnet!

Cirkelträning

Högintensiv cirkelträning med fokus på styrka och kondition. 40 sek träning, 20 sek vila. Eget tempo och vikter utifrån sin egen förmåga.

Core

Träningspass med fokus på bål-, rygg- och sätesstabilitet.

Dans

Ett enklare danspass anpassat för 55+. Olika dansstilar till olika koreografier.

Djupvattengympa

Skonsam träning i vattnet där vi med hjälp av ett bälte kan hålla oss vid ytan utan kontakt med botten. Fokus på uthållighet och styrka till medryckande musik.

Funktionell träning

Styrketräning som ger dig stabilitet, rörlighet, balans och koordination på samma gång. En allsidig träning för hela kroppen. Eget tempo och vikter utifrån sin egen förmåga.

Funktionell step

Träning med stepbräda. Kondition och styrketräning till olika koreografier.

Rörlighetsträning

30/45 minuters rörlighetsträning för leder och muskler.

Tabata

Intervallträning för att bygga upp styrka och kondition, med 20 sekunders träning och 10 sekunders vila. Passet är uppbyggt med olika träningsredskap eller med din egen kropp som motstånd.

Vattengympa

Styrka, kondition och smidighet till bra musik. Vattnet är ett naturligt motstånd för rörelserna och ger träning för hela kroppen. En skonsam träningsform med låg skaderisk som passar de allra flesta.

sv