$left
$middle

Gruppträning/vattenträning

På Hylliebadet erbjuder vi ett antal olika typer av träningspass. Testa klassisk vattengympa i 50-metersbassängen, eller var med på ett gruppträningspass i träningssalen på våning 2.

Gruppträning/vattenträning på Hylliebadet

Terminstider och scheman:

  • Uppehåll: 9-15 januari
  • Vårtermin: 16 januari-11 juni
  • Uppehåll 12-18 juni
  • Sommar: 19 juni-20 augusti
  • Uppehåll: 21-27 augusti
  • Hösttermin: 28 augusti-17 december

Tänk på att du behöver boka din plats till träningspassen då antalet platser är begränsat. Du hittar mer information om hur du bokar nedan.

Observera! Det är drop-in på vattengympan i Simmet måndagar, onsdagar och fredagar kl. 11.55. Dessa pass behöver inte förbokas online.

Schema höst 2023, 28 augusti–17 december

Boka ditt träningspass

Engångsbetalning

Du kan boka plats på träningspassen från och med kl. 10.00 4 dagar innan passet. Du loggar in och bokar din plats online via länken nedan.

För att delta på passet visar du din bokningsbekräftelse som du får via e-post och betalar tillägget för träiningspasset i receptionen. Du får en biljett som ska lämnas till ansvarig instruktör på passet.

För dig med flergångskort

Du som har ett flergångskort där grupp- och/eller vattenträning ingår kan få förtur till att boka träningspass genom att skaffa ett passbokningskort. Passbokingskortet hämtar du ut i receptionen på Hylliebadet.

Med ett passbokningskort kan du boka din plats på träningspassen från och med kl 10.00 7 dagar innan passet. Du loggar in och bokar din plats online via länken nedan.

För att delta på ett träningspass behöver du visa ditt passbokningskort i receptionen. Du får en biljett som ska lämnas till ansvarig instruktör på passet.

Avbokning

Du som har ett passbokningskort kan avboka ditt träningspass på Hylliebadet (actorsmartbook.se). Övrig avbokning sker via e-post till hylliebadet@malmo.se eller telefon 040-342650.

sv