Stängt för allmänheten

Mot bakgrund av den fortsatt höga spridningen av covid-19 är Hylliebadet stängt för allmänheten.

Beslutet förlängs och gäller tills vidare – med möjlighet att successivt börja öppna upp om läget förändras till det bättre. Skolsim, simskoleverksamhet samt föreningsverksamhet är igång i den omfattning som restriktionerna i Pandemilagen tillåter.

Mer information

Medlemskap för unga

Från 1 januari 2021 måste du som är 12–17 år vara medlem för att bada på Hylliebadet utan vuxet sällskap. Fyll i dina uppgifter redan nu.

Mer information

Gruppträning/vattenträning

På Hylliebadet erbjuder vi flera olika typer av träningspass – både i sal och i vatten. Testa allt från lugn yoga och intensiva konditionspass till klassisk vattengympa och nyheter som Aqua FloatFit. Här finns pass för alla: barn, vuxen, familj och senior.

Boka ditt pass: hylliebadet.bokning@malmo.se eller i receptionen (vattengympa: drop in)

Information om förändringar

  • För att säkerställa att vårt utbud av träningspass lever upp till våra kunders behov och förväntningar ser vi nu över vårt erbjudande av grupp- och vattenträning.
  • Våren 2021 erbjuder vi våra 15 mest attraktiva pass.
  • Grupp- och vattenträningen i sin nuvarande regi kommer att upphöra i juni 2021, men självklart vill vi fortsätta att erbjuda träningsmöjligheter i grupp på Hylliebadet. Vi återkommer när vi har ett nytt utbud klart.

Schema 18 januari–13 juni 2021

Kom ihåg att duscha innan du hoppar ner i bassängen!