$left
$middle

Hylliebadets kafé

9 maj-26 juni är Hylliebadets kafé stängt för planerad renovering. Under renoveringen kommer ett tillfälligt kafé att finnas i badgallerian. Här kommer kaffe, te, chokladbollar, nötpåsar, russin, klämmisar, smakis, ekologisk läsk och glass att erbjudas.

Stängt för underhåll

13-19 juni är hela Hylliebadet stängt för årligt underhåll.

27 juni-10 juli är relaxavdelningen stängd för underhåll.

Gruppträning/vattenträning

På Hylliebadet erbjuder vi ett antal olika typer av träningspass. Testa klassisk vattengympa i 50-metersbassängen, eller var med på ett gruppträningspass i träningssalen på våning 2.

Gruppträning/vattenträning vårterminen 2022

Vårterminen pågår mellan 10 januari–12 juni. Se schema nedan. Tänk på att boka din plats (mer information finns nedan) då antalet platser är begränsat.

OBS! Drop-in på vattengympan!

Schema 10 januari–12 juni 2022

Boka ditt träningspass

Engångsbetalning

Du kan boka plats på träningspassen från och med kl. 10.00 4 dagar innan passet. Du loggar in och bokar din plats online via länken nedan.

För att delta på passet visar du din bokningsbekräftelse som du får via e-post och betalar tillägget för träiningspasset i receptionen. Du får en biljett som ska lämnas till ansvarig instruktör på passet.

För dig med flergångskort

Du som har ett flergångskort där grupp- och/eller vattenträning ingår kan få förtur till att boka träningspass genom att skaffa ett passbokningskort. Passbokingskortet hämtar du ut i receptionen på Hylliebadet.

Med ett passbokningskort kan du boka din plats på träningspassen från och med kl 10.00 7 dagar innan passet. Du loggar in och bokar din plats online via länken nedan.

För att delta på ett träningspass behöver du visa ditt passbokningskort i receptionen. Du får en biljett som ska lämnas till ansvarig instruktör på passet.

Avbokning

Du som har ett passbokningskort kan avboka ditt träningspass på Hylliebadet (actorsmartbook.se). Övrig avbokning sker via e-post till hylliebadet@malmo.se eller telefon 040-342650.