$left
$middle

Motionssimning 20 juni–14 augusti

50-metersbanor: måndagar–torsdagar, 25-metersbanor: fredagar–söndagar.

Delar av Hylliebadet stängda för underhåll

27 juni–10 juli (vecka 26-27) är hela relaxavdelningen samt varmpoolen i familjedelen Bubblan stängda för underhåll. Resten av anläggningen är öppen som vanligt. 15–28 augusti (vecka 33–34) är bassängen Vågen stängd för underhåll. Resten av anläggningen är öppen som vanligt.

Wellness

Wellness är relaxtillfället med det lilla extra. Här erbjuds du ett avslappnande event på Hylliebadets relaxavdelning där vi tar hand om både kropp och sinnen.

Bastuhink i trä, stenar samt björkris

Under ditt wellness-besök på Hylliebadet njuter du av avslappning, bastu och aufguss-sittningar. Här tar du del av välgörande eteriska dofter, peelingar och skrubbar. Du har såklart också tillgång till relaxavdelningens ångbastu, kallpool och varmpooler.

Aufguss: en bastuvärd häller vatten och eteriska oljor på heta stenar. Den väldoftande ångan bidrar till en extra njutbar bastuupplevelse!

Boka Wellness

Du bokar din wellness på hyllie.actorsmartbook.se. Platserna släpps cirka en vecka innan tillfället. Begränsat antal plaster.

Vad ingår?

Lån av badrock, sitthanduk och badtofflor ingår. Utöver wellness-tillfället får du även tillgång till alla Hylliebadets bassänger.

Att tänka på i bastun:

  • Använd alltid sittunderlag/handduk.
  • Använd badkläder vid sittningar med både män och kvinnor.