Bli vår vän eller följare!

Vill du hålla dig uppdaterad om allt som händer på Katrinetorp finns möjligheten att följa oss på Instagram och Facebook. Du kan också prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev. Katrinetorp har även en aktiv vänförening som på många olika sätt arbetar med att utveckla och stödja verksamheten på platsen.

Instagramsymbol

Katrinetorp är en unik, kulturhistorisk miljö och arena för många spännande evenemang. Vi delar kontinuerligt med oss av vardagsbilder från verksamheten på vårt Instagram-konto: katrinetorplanderi. Föj oss gärna där!

Tummen upp-symbol

Självklart finns Katrinetorp också på Facebook. På Facebooksidan Katrinetorp Landeri tipsar vi om aktuella saker och berättar om verksamheten och platsen, där har du självklart också möjlighet att ställa frågor till oss eller göra tummen upp! Välkommen att gilla sidan, om du gillar Katrinetorp.

Katrinetorps vänförening bildades den 10 oktober 2005 och har idag ca 700 medlemmar, som genom engagemang och praktisk delaktighet förstärker kulturvärdet och upplevelsen av Katrinetorp. Intresserad av att bli medlem? Besök gärna föreningens webbsida.

Senast ändrad: 2019-06-05 16:41