$left
$middle

Gitarr

Gitarrkurs

Gitarren har många möjligheter! Den finns med i allt från klassisk musik till pop. Här får du lära dig spela melodispel, notläsning och låtar med ackord. Det finns även möjlighet att spela i en ensemble.

Just nu är det mer än ett års kö till gitarr.

9-18 år

Gitarr och sång

I denna kurs lär du dig ackompanjera dig själv på gitarr när du sjunger. Du kommer att få lära dig de vanligaste komp-stilarna till pop, rock och visor.
Det är en fördel om du redan innan kursstart kan ackorden G, D, Am, Em, C. Om du inte har någon erfarenhet av gitarr tidigare så meddela det i anmälan så att vi kan anpassa gruppindelningen.

Kursen har flera deltagare så vi kommer att sjunga och spela tillsammans i grupp. Du kommer också få träffa en sånglärare vid några tillfällen per termin.

13-18 år

Gitarr på distans

Du kommer att spela fingerspel, kompa på gitarr och testa olika tekniker och genres. Du kanske har spelat tidigare, eller är helt ny på instrumentet och vill börja från början.

Kursen görs dels på distans och dels fysiskt med lektioner och workshops. Det innebär att vissa lektioner sker via YouTube, länk eller annat material som ni får av er lärare. Kursen avslutas efter ett läsår.

13-18 år


  • 9-18 år
sv