$left
$middle

Om allaktivitetshusen

I Malmö finns fyra allaktivitetshus med gratis aktiviteter för barn, unga och vuxna. Allaktivitetshusen vill erbjuda aktiviteter som de boende önskar.

Allaktivitetshusen finns på Lindängeskolan, Hermodsdalsskolan, Apelgårdsskolan och Munkhätteskolan. Här kan barn, ungdomar och vuxna som bor i området komma och skapa och ta del av givande och kostnadsfria aktiviteter – varje dag.

Något för alla, sju dagar i veckan

Boxning, streetdance, fotboll, läxhjälp, pyssel, musik och gymnastik för kvinnor är några av aktiviteterna på allaktivitetshusen. Här finns något för både barn och vuxna – gratis och sju dagar i veckan. På allaktivitetshusen har Malmöbor en möjlighet till en mer aktiv fritid utan att det kostar något. Allaktivitetshusen finns i skolans lokaler på eftermiddagar, kväller och helger. På vardagsmorgnarna serveras gratis frukost till eleverna.

Hellre våga än aldrig testa

Vår vision är att våga testa och prova sig fram – att våga tänka utanför ramarna. Hellre göra misstag och göra om än att aldrig våga försöka. De boende i områdena är en viktig del av arbetet på allaktivitetshusen. Det är deras behov och önskemål som styr vilka aktiviteter som finns. Allaktivitetshusen ska vara en levande verksamhet som alltid kan utvecklas och alltid kan förändras.

Vill du starta en aktivitet?

Boende något av de fyra områdena kan själv starta en aktivitet på allaktivitetshusen. Vi erbjuder gratis lokaler och hjälp och stöd för att driva aktiviteten.

Det finns också möjlighet att söka bidrag för att köpa in material. Har du idéer eller förslag som skulle passa hos oss? Kontakta oss! allaktivitetshusen@malmo.se

Saknar du en aktivitet?

Allaktivitetshusen vill erbjuda aktiviteter som de boende önskar. Vill du kanske att vi startar magdans, bandy eller något annat?

Kontakta oss och berätta om dina tankar och önskemål: allaktivitetshusen@malmo.se

Samarbete i fokus

Allaktivitetshusen samarbetar med många olika föreningar och organisationer. De boende i områdena är också viktiga samarbetspartners, det är deras behov som styr verksamheten.

sv